Milyen hibái vannak/voltak az orbán kormánynak az elmúlt 12 évben?
Hagyjuk a korrupciót, kesma-t, szájert, a migráns politikát, fudan-t, paks2-t, a lélegeztetőgép bizniszt, a kínai túlárazott vakcinákat, úgy az egész covid válság alatt történteket.
Milyen intézkedései voltak amiknek esetleg árnyoldala is volt?
#12 nem értem mire gondolsz?
Engem pont ezek érdekelnek, hisz ezért kérdeztem, amiket pedig felsoroltam, hogy hagyjuk, azokat azért soroltam fel mert tudok rólum. Az érdekel amiről nem tudok.
A multik támogatása és a hazai gazdaság elsorvasztása. Ha hazai terméket akarsz venni, majdnem dupla áron kell megvenned, hogy versenyezni tudjon a multival. Mert a hazai gazdák valamiért nem jogosultak kedvezményes adózásra.
Az ország iparának fejlesztése. Egy csomó szar szerelő üzem fejlesztését támogatták. De a tej üzemek, a cukor és lekvárgyárak felélesztését nem erőltették, hogy legyen stabil exportunk és ne az alkatrészek, meg az autók adják az exportunk 65%-át.
Olyan sport fejlesztését erőltetik, amelyikben kis hazánk nem sikeres. Mellette a vizes sportok, lovas sportok, vívás, kézi labda töredék támogatást kap, pedig világszínvonalú az eredményük.
Napestig lehetne sorolni, hogy 12 év teljhatalmú kormányzás alatt mit lehetett volna elérni és cserébe mi sikerült. De fölösleges, mert aki a fideszre szavaz észérvekkel nem lehet meggyőzni, a többiek pedig tudják mennyit ér a kormány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!