Ha a 2017-es vizes VB az eredetileg ígért költségvetés ötszörösébe, 130 milliárdba került, az idén nyárra frissen elnyert mennyibe fog?
Remélem júliusig már nem tervezik lebontani a Duna Arénát és újat építeni helyette.
Elég lesz az 2027-re is, amikor szintén mi rendezzünk és már bejelentették, hogy más helyszínen akarják azt rendezni.
#10 Nem értem, te most hobbiból sorra írogatod azokat a válaszokat amikben újra meg újra megmutatod hogy mennyire nem tudsz odafigyelni egy rövid szövegre?
"Erre hivatkozik elegendő számú 2018-as cikk, hogy hihető legyen akkor is, ha a hivatkozási alapként szolgáló KSH-adattáblát közben megváltoztatták elavulás miatt."
Leírtam az előbb, hogy ABBAN a cikkben amit TE belinkeltél UGYANAZ az ksh táblázat érhető el amit előtte én is betettem neked. Abban NINCSEN 2016-os adat. Márpedig - és ezt már harmadszorra kell neked leírnom, az eredeti állításodat nincs mivel alátámasztani, mert a cikkben csak az állítások vannak de nincs mellette az hogy honnan vették. Még mindig nem tudtál nekem 2016-os adatot mutatni ami igazolná, hogy akkor a júliusi budapesti külföldi vendégéjszakák száma alacsonyabb lett volna. Csak annyi avn, hogy ezt egy cikk állatja, hogy így történt.
És most leírom azt is hogy nem állítom, hogy nincs így, pont mert nem találtam rá adatot. Ezzel szemben betettem neked egy konkrét ember konkrét nyilatkozatát, a konkrét 2017 júliusi adatokról konkrétan az előző évhez hasonlítva és SZERINTE - akinek ebből van a jövedelme - NÖVEKEDETT nem is kicsit a júliusi forgalom, mint az előző évben.
Ahogyan NEM mondtam azt hogy nincs a ksh-nak ilyen adatgyűjtése, hiszen teljesen nyilvánvalóan kell legyen, különben nem lehetne miből negyedéves meg éves adatokat kihozni. Azt írtam le, hogy nincs a ksh oldalán. Ha megtalálod akkor mutasd meg, hol lehet megnézni a havi adatokat! Nem azt kértem, hogy hol van olyan elérhetőség ahol majd én meg tudom szerezni a ksh-tól.
A lényeg az, hogy te minden kritika nélkül elfogadtál egy cikkbeli szöveget és velem vitázol ahelyett hogy utána néznél igazat írtak-e, aki megpróbálta megtalálni ezen adatokat.
Hisztizel a sokadik válaszodban, de még egy olyan információt se tudtál találni ami téged igazolt volna - velem szemben aki eléd tette a Danubius Hotels Group központi üzletfejlesztési igazgatójának állítását legalább.
LEHET hogy igaz amit az eredeti cikk állít és tényleg kisebb volt a forgalom 2017 júliusban mint 2016 júliusában. Mivel nincsenek meg a ksh adatai ezt nem lehet kizárni. Én szimplán kételkedem ennek a cikknek az igazában, mert az általam ismert információk ennek ellentmondanak.
Jó lenne ha a folytatólagos hiszti helyett inkább csak akkor reagálnál ha megtaláltad a 2016-os ksh adatokat. És megjegyzem, hoyg egyrészt TE hoztad fel ezt a cikket, tehát te fogalmaztad meg az állításodat amit neked kellene megvédened, mert eddig én tudtam ezzel ellentétes információt mutatni neked, te nem tudtál olyat mutatni ami megerősíti a cikked állítását, másrész ott van a ksh-s elérhetőséged, nyugodtan nekiállhatsz az adatigénylésnek. Ha voltál kedves nekem felajánlani, akkor nyilván nem okoz neked sem nehézséget élni vele.
Addig maradjunk annyiban, hogy a hvg cikkének állításában én kételkedem, te meg elhiszed ellenőrzés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!