Mi bajotok az MZP-vel? Normális VALÓS indokokkal alátámasztható válaszokat kérek.
#8 Azt mondta, hogy ILYEN formában volt ostobaság a rezsicsökkentés mivel gazdaságilag fenntarthatatlan és amellett, hogy így is mi fizetjük meg közvetett adók formájában még csak nem is segít azokon akiknek így is fával kell fűteniük. Azonban nem szüntetné meg. Legalább is addig biztos nem amíg nincs megfelelő alternatíva.
Lásd:
Nem meglepő, hogy erről persze nem beszél a kormánymédia.
"hogy oké agybafőbe verni a gyereket meg hogy évekig nem dugta a feleségét"
TE mégis melyik országban élsz? Ennyi baromságot honnan a retekből lehet összeszedni?
#11 mondott olyat is, hogy "marad a rezsicsökkentés a jelenlegi formában" meg olyat is, hogy "ebben a formában nem marad a rezsicsökkentés". Lehet válogatni.
Az egy harmadik beszélgetés, melyben azt mondta, hogy "éreznie kell az embereknek az energiaárakat", hogy kevesebbet fogyasszunk. Hát köszönöm szépen. Nekem ilyen ember nem kell! A miniszterelnök feladata hogy MEGVÉDJE a tehetetlen polgárokat az energialobbitól, nem az hogy kiszolgáltass nekik. Pl amit most Orbán Viktor tett, hogy negyed annyi áron vesz gázt az oroszoktól, az megsüvegelendő. Ilyennek kell lennie egy magyar Miniszterelnöknek👍
Fú, a hozzászólásokat olvasva van baj a fejekben. Egyedül a 4-es válaszoló adott értelmes választ, ha valakinek nem jön be a kapitalizmus, az szerintem elfogadható. Annak ellenére mondom, hogy én alapvetően kapitalista vagyok.
Nekem egyébként semmi bajom vele. Felkészült, határozott, van víziója és nem utolsósorban becsületes.
#14 [link]
21:30-24:40
Ha van pár perced és érdekel mit mondott teljes egészében mikor erről beszélt ("éreznie kell az embereknek az energiaárakat").
Szerintem rosszul kommunikál, saját mondatait állandóan magyarázza.
Öntelt, egoista nagyképű ember.
A gondolkodása olyan igazi Ámerikáner...amit egy-egy problémával kapcsolatban kifejtett, több esetben abszolút amerikai gondolkodás...lsd rezsicsökkentés, lsd az ellentábor pozicionálása, a rezsicsökkentés, stb.
Abszolút nem tartom jó politikusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!