Örülnétek, ha női miniszterelnökünk lenne? (Függetlenül attól, hogy bal-, vagy jobboldali.)
11.
És a Márkiék mit csinálnak szerinted?
Már rég elme gyógyintézetben lenne a helye.
Hidd el, hogy a Viktornál jobb miniszterelnök jelenleg nincs.
Addig van jó sorsunk ameddig ő van.
Biztosan lehetne nála jobbat is találni, de jelenleg nincs.
Mindenki más azt csinálná az országgal, mint amit A.H. csinált Németországgal az 1940 es években.
Éljünk jól még sokáig, én azt mondom.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!!!
ÉLJEN A HAZA !!!
El kell, hogy keserítselek, de Orbán Viktor miatt az ország évről évre közelebb kerül a teljes megszűnéshez.
Ha szerinted ez a legjobb, akkor régen baj van.
Lehet.
De amíg én ebből nem érzek semmit, addig nincs bajom vele.
De amikor meg fogsz, akkor nem őket, hanem az adott kormányt fogod szídni, és ez pl. hatalmas baj, hogy az emberek jelentős része nem tud előre gondolkodni.
Vegyük a rezsicsökkentést. Nagyon szép, hogy kevesebbet kell fizetni, de a pénzt az infrastruktúra fejlesztésből vették el. Az elmúlt 10 évben a csatornahálózat nagy részét fel kellett volna újítani.
Amikor egyszerre rohad szét és adott esetben a munkások hiánya miatt mondjuk 1 hónapig nem lesz víz a lakásodban, akkor is ezt fogod mondani?
Nem tudom, mert ezt majd az akkori adott helyzetem fogja meghatározni.
Szerintem a rezsicsöki azért van, mert Putyin jó barát, és nagyon jó, baràti áron tudja adni a gázt MO.- Nak
Akikre haragszik, azoknak drágábban adja szerintem.
Csak tényszerűen nem igaz, amit írsz. Sőt, olyannyira nem igaz, hogy sokszor a piaci ár sokszorását kellett megfizetned.
De tegyük fel, hogy igazad van, akkor 2010 után miért nem volt infrastruktúra felújítás? Ha annyira lett volna pénz, akkor ez nem kerül semmi pluszba, mivel 2010 előtt ugyanúgy működött a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!