Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban össze lenne vágva MZP...

Valóban össze lenne vágva MZP rezsicsökkentéses, migránsos videója ha igen akkor hogyan vagy esetleg tényleg ezt mondta?

Figyelt kérdés
pl. Szerintem az egyértelmű amikor mondja hogy Orbán féle rezsicsökkentés, hülyeség ezt így nem folytatni, valamint kevesebb vizet áramot kell használni... nekem ez egyértelmű, hogy szól a vágatlan verzió?
2022. febr. 7. 06:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

"érdekes lesz ennyi embernek megteremteni ezeket a lehetőségeket.."

Az eu most is finanszírozná, de mivel viktor nem hajlandó átláthatóan pályáztatni rá hanem leosztja lölönek instant az eu beintett mert unják ha 10 forintot támogatnak valamit abból 4 forint eltűnik.

2022. febr. 7. 08:50
 12/19 Demion ***** válasza:
60%
2010 előtt is volt rezsitámogatás kiskeresetűeknek. Emlékszem, hogy anyám is kapott, még többet is, mint amennyi most a rezsicsökkentés
2022. febr. 7. 08:59
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

Akárhogyan is csűrjük, amit MZP mond, abból egyértelmű, hogy ebben a formában nem maradhat szerinte a rezsicsökkentés.

Az, hogy marad-e, illetve, hogy eltörölné- e, az nem egyértelmű...

De megkérdezném az MZP szavazókat, hogy akkor drága Márki úr miért nem önt tiszta vizet a pohárba...( Ezt és ezt akarom csinálni pl,)

Így totálisan nem egyértelmű a kommunikáció, pedig nem ártana.

MZP sok mindent beszélt, csak keveset mond!!! Ez nagy baj.

2022. febr. 7. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

#13 Már egy ideje tisztázta mit akar de arról persze rajta kívül senki se beszél.

[link]

2022. febr. 7. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
12%
14# szerintem egyáltalán nem tisztázta!!
2022. febr. 7. 09:58
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
#15 Szerintem meg igen (lásd 6 és fél perces videó) szóval erről ennyit.
2022. febr. 7. 10:02
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Ott a videó, nézd meg!

2022. febr. 7. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Sőt azt is mondta, hogy brnnszülött, fekete-afrikai emberevőket fog hozni Fekete-Afrikából
2022. febr. 8. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Egy példa a NER működésére:

[link]

2022. febr. 9. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!