Miért nem hálásak a nyugdíjas öregek (már amelyik nem az) Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?
3,9% infláció mellé 2,8%-os nyugdíjemelés, evi 1x 10000 Ft (ez egy heti ételre sem elég) de ha netán éhen halnának akkor dolgozhatnak.
Nem is értem miért nem hálásak.
Kicsi trollócska!
"Mindig pontosan, időben megkapják a nyugdíjukat,"
Ez egy alapvető szolgáltatás. Miért kéne hálálkodni bárkinek is, hogy a KÖTELESSÉGÉT teljesíti?
"őt még ajàndék Erzsébet utalvànyt, rezsi hozzájárulást, nyugdíjprémiumot is kapnak. "
Választások előtt. Idén Húsvétkor mit is kaptak? És tavaly? Ja, hogy tavaly épp Húsvét után volt választás?
"Megvédte őket a migránsoktól"
A nemlétezőktől? Helyette viszont eladta az országot más migránsoknak...
"Mindig nagyon tisztelettel beszél velük és róluk"
Vagy csak nyalja a valagukat a szavazatért? Ki tudja...
"Biztos akkor a kövek maguktól repültek a rendőrök felé."
Körülkérdeztem itt, és tőlünk nem. De tegezz nyugodtan!
"àt a kerítést ki rúgdosta ha nem a migránsok? Èn? Vagy te?"
Miután 100% biztonsággal kijelenthetem, hogy én nem voltam, a saját feltételezésed miatt csak és kizárólag te lehettél az.
"Ha több gyerek fog születni, azokból egyszer felnőtt kereső, adófizető lesz."
Kár, hogy egyelőre a kormányod egyetlen találmánya sem fordította meg a gyerekszületési folyamatot. Sokmilliárdot öltünk már bele a gyerekekbe, ami ugyan nem feltétlen gond, csakhát hatása az nincs. Azaz nagyon nem sikerült megérteni a fiatalok igényeit.
Kérdező!
Mennyi idő alatt zúztad be az öt kiló krumplit, amit a bálványodtól kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!