Mit gondoltok erről a kurucz.info-s videóról? Hitlernek tényleg igaza volt? Igaza van a kurucz.infonak?
2022. febr. 6. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1/7 anonim válasza:
Az osztrák bajszos festő igazakat beszélt.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazat beszélt arról, hogy a 90%-ban szegény, ártatlan zsidó családokat is kivégezzék, nemcsak a felső réteget?
2022. febr. 6. 20:43
3/7 anonim válasza:
Én nem hiszek hitlerben sem. Látta őt ma élő ember? Nahát
4/7 anonim válasza:
Én Maximilian Franz Viktor Zdenko Marie Kurzweilre gondoltam,ő egy osztrák bajszos festő volt,ő nem bántott zsidókat.
5/7 anonim válasza:
#3:
Hitlerről van, fénykép és videófelvétel.
6/7 anonim válasza:
"Igazat beszélt arról, hogy a 90%-ban szegény, ártatlan zsidó családokat is kivégezzék, nemcsak a felső réteget?„
Kérdező,hol hallottál te ilyeneket az általad linkelt videóban?
7/7 anonim válasza:
Mintha ha NSDAP felsővezetése nem ugyanúgy kifosztotta volna a népet, ugyanúgy élősködtek, urizáltak, drága öltönyökben jártak, drága kocsikat vettek maguknak, drága borokat ittak és végeredményében porig rombolták az országukat aminek következtében 7 millió német halt meg (többi népről nem is beszélve). Kurucinfós hazaárulók meg h mire élvezkednek az a magánügyük, Hitler a magyar nép ellensége volt, ha ők ezekután is őt istenitik akkor ott gond van a magyarságukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!