Gazdasági szempontból kinek éri meg az ellenzékre szavazni a minimálbéreseken kívül?
Nagyjából mindenkinek. Ennél szarabb gazdaságot hova akarsz?
Európa második legszegényebb országa vagyunk, ha tartottuk volna a színvonalat 2010-től (csak tartottuk volna, nem emeltük volna), akkor is még vagy 10 ország lenne előttünk akik lehagytak.
Gazdaságilag szerintem mindenki jól járna (a felső korrupt 10 ezren kívül).
"Gazdaságilag szerintem mindenki jól járna (a felső korrupt 10 ezren kívül)."
Én sajnos úgy látom, hogy továbbra sem a felső 10000 megadóztatása a cél, hanem a középosztály lehúzása alsó középosztály szintre, és abból támogatnák a leszakadt rétegeket. Ettől ugyan nem fog jobban dübörögni a gazdaság, hacsak nem a fekete gazdaságra gondolsz...
Középosztály már nincs is, a Fidesz éra teljesen leépítette. Mélyszegények, szegények és mocskosul gazdag bűnözők vannak. Mint Ázsiában. A középosztály eltűnt.
Pont ezt kéne visszahozni. Európai országot kellene csinálni, nem ázsiait.
" Európai országot kellene "
Melegházassággal és migránsokkal,kisebbség segélyezéssel aztán marhára "európai" lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!