Európa, a "kultúra bölcsője" megzakkant! Egyszerűbb mindent a zsidókra kenni, mint magunkban keresni a hibát és azokat a hibákat korrigálni mi?
Ezen az oldalon senki nem fog neked igazat adni! Itt mindenki mindenért a zsidókat hibáztatja!
A történelem folyamán a magyarság SOHA nem volt képes összefogni,és most sem képes rá. Mindig kell egy bűnbakot keresnie.
Képzeld el,éltem 56-ban! Akkor csak a Pesten és néhány nagyvárosban harcoltak és fogtak össze. Másutt várták az amerikaiakat! Szolidaritás volt a harcolókkal,de összefogás nem! Ha győzött volna a forradalom,akkor újra széthúzás lett volna!
Nem a hivatalos propagandának kell bedőlni!
19.08. Még annyit,mielőtt meggyanúsítasz: nem vagyok zsidó,nem vagyok és nem is voltam soha komcsi. Nem a történelemkönyvből olvastam a forradalomról,és nyitott szemmel jártam akkor is és most is!
De ha a történelemkönyveket olvasod,akkor is csak a lakosság töredéke harcolt,és a legtöbbjük 16.20 éves volt. Az idősebb korosztályból nagyojn kevesek fogtak fegyvert. Ez azért nem egy össznépi összefogás volt! Akkor sem,ha mindenki egyetértett a Rákosi-rendszer megbuktatásával és az oroszok kiűzésével!
:)
Mókás kérdés.
Megint csak a siránkozás...
De nyugodj meg, nem kenünk a zsidókra mindent. Hagyunk a cigóknak is ezt-azt.
Tegnap is volt egy effajta "szegény zsidós" kérdés-
Hát, nem hiányzott.
Kedves előző!
Teljesen egyetértek veled az emberek ritkán képesek objektívan értékelni. Még szerencse h a zsidózok is úgymond ritkák a teljes lakossághoz képest;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!