Az normális, ha egy miniszterelnöktől tíz éve semmit sem lehet kérdezni, mert nem válaszol semmire?
Tehát továbbra sem tudod igazolni az állításod. Akkor én ezzel el is köszönnék tőled, további szép estét!
"Orbánnak lehetetlen kérdéseket feltenni, mert a közelébe sem juthatnak ellenzéki újságírók"
De igen, a közelébe jutnak, ott vannak a sajtótájékoztatókon, ott vannak a kormányinfón, és mindenki azt kérdez, amit akar, a kormány pedig valaszol rá.
Pharaont az FBI 30 éve körözi. Hangsúlyos, hogy nem a Hortobágyi Betyársereg kergeti, hanem az FBI. Aki elhiszi azt, hogy a világ legprofibb és legszervezettebb nyomozóhatósága nem tud 30 év alatt elkapni egy olyan embert, aki szabadon ide-oda utazgat, az enyhén szólva naiv. Az egész csak egy látszat, egy megjátszott színdarab. Eszük ágában nincs elkapni Pharaont.
31
A kérdés úgy szólt, miért adtunk neki vízumot. De a többi kérdésemre is válaszolhatsz, ha már a védenceid nem hajlandóak.
Orbán gyáva!
Nem kicsit; nagyon!
Ideje hogy elhúzzon a francba!
"A kérdés úgy szólt, miért adtunk neki vízumot."
Kérdezd meg azokat a szerveket, akik ezért felelősek. Miért engem kérdezel?
"De a többi kérdésemre is válaszolhatsz"
Nem tudom, miért gondolod azt, hogy ezekre a kérdésekre nekem kell válaszolnom.
"ha már a védenceid nem hajlandóak."
Nekem nincsenek védenceim.
A gond az, hogy a balliberálisok már akkor is hazudnak, mikor kérdeznek.
Orbán Viktor nagyon jól teszi, hogy nem áll szóba senkiháziakkal...
Két óra hosszú. Nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!