Szerintetek egyszer vége lesz ennek az egész védettségiigazolványosdinak?
Hosszú idő után végre tegnap el tudtam menni bulizni szórakozóhelyre, mert átestem a covid-on decemberben, és így lett védettségim ami fél évig jó lenne, de persze két hét múlva már érvénytelen lesz, mert megint van új oltás..
Beoltatni meg nem fogom magam, mert majd jön megint valami nyolcvanadik pfizer szuper szájádzsin 23 pro max oltás, és megint ugyan olyan jogokkal fogok rendelkezni, mint egy oltatlan. Jó pár ismerősöm megszívta így, főleg olyanok akik az oltás ellen voltak, de muszáj volt beadatniuk, mert élni akartak normálisan.
Szerintetek el fog jönni valaha az az idő, hogy ismét lehessen menni akárhova védettségi nélkül?
Szia Gábor!
Én vagyok, akivel a védettségről-átesettségről cserélgettünk eszmét egy korábbi kérdésben, csak aztán hirtelen már nem válaszoltál...
Bocs... jelenleg "oltási igazolványok" még nem léteznek, hiszen febr 15-től fognak átalakulni a védettségi igazolványok, de csak azoknak, akiknek legalább a két oltásuk megvan, azoknak lesz május 1-ig meghosszabbítva, ha nem is veszik fel közben a harmadikat.
Én oltatlan-átesett vagyok, szintén decembertől, de nem voltam hivatalosan vizsgálva-beazonosítva, hanem dec 16-án vért vetettem és frankón minden pozitív lett. Ápr. 16-ig lenne a kártya érvényes, de ugye, febr 15-től véget vetnek neki.
Avagy mi lesz a rendelet újbóli módosításában?
Várjuk meg, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter 2022. február 3-án reggel közölt tervezett módosításban mi lesz. Eddig egyetlen egy EU-s ország, mégpedig Franciaország minősítette saját védettségi oltását oltási igazolással. Az EU-s COVID igazolvány is érvényes hatóságilag igazolt átesettséggel, gyors teszttel igazolt áteséssel és oltással is.
Én is azt várom, mert több ismerősöm, rokonom van, aki fertőződés okán csak egy oltáson van túl (ami nem mindenki esetében Jahnssen volt) és még február 15-ig nem kapják meg a 3. oltást.
Gábor
"saját védettségi oltását oltási igazolással"
Azaz: "saját védettségi igazolványát oltási igazolással"
gondolom ezt akartad írni.
#7 (ma 20:50)
védettségi kártya és oltási igazolvány erre próbáltam utalni. Csak néha gyorsabban jár az agyam, mint a kezem.
Bekell rövidesen fejezni mert nem hülyék az emberek.
Mint Kanada és a többi ország is lázong, forrong a gyilkos diktatúra ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!