A fidesz legnagyobb eredménye a rengeteg új munkahely.
2022. febr. 5. 18:45
3/19 anonim válasza:
Minden azon múlik hogy minél több ember dolgozzon és ne a segélyért kelljen sorba állnia.
2022. febr. 5. 18:46
4/19 anonim válasza:
Gyurcsány alatt 3-4-szer ekkora volt. Más nézőpontból: most 1 millióval többen dolgoznak Magyarországon, mint 2010-ben. Ez az adat mindennél többet mond.
2022. febr. 5. 18:46
5/19 anonim válasza:
Aza helyzwet hogy mióta orbán garázdálodik itt azóta felgyorsúlt a kivándorlás.
Emiatt sokkal kevesebb szakképzett ember van jelenleg a munkaerőpiacon, és ebből következően jelenleg ha akar valaki dolgozni akkor talál munkát, az már más kérdés hogy mennyiért...
Vagyis jelenleg kisebb a munkanélküliség, de mint írtam csak azért mert kevesebb ember van aki tud és hajlandó dolgozni, 10 év alatt kb 2-300 ezer aktiv korú szakképzett magyar ment külföldre dolgozni!
2022. febr. 5. 19:00
6/19 anonim válasza:
Egyértelműen Gyurcsány alatt volt magasabb a munkanélküliség.
2022. febr. 5. 19:05
7/19 anonim válasza:
Aki akar talál "valamilyen" kereseti lehetőséget, de a retkes fidesznek köszönhető az is hogy mai napig nem tudtam kibontakozni CNC-vel a szakmámban mert pályakezdő, én leszartam 2 év után, majd elmentem nehéz és könnyűgépkezelőnek, jelenleg is ezekben dolgozok.
2022. febr. 5. 19:08
8/19 anonim válasza:
"Vagyis jelenleg kisebb a munkanélküliség, de mint írtam csak azért mert kevesebb ember van aki tud és hajlandó dolgozni..."
Munkavállalási korú népesség 2010: 6,39 millió, 2020: 6,28 millió.
Ez 100 ezres különbség, közben meg dolgoznak 700ezerrel többen.
2022. febr. 5. 19:09
9/19 anonim válasza:
hivatalosan gyurcsány alatt volt magasabb, de azért is, mert most a tartósan munkanélkülieket (munkakerülőket) nem számolják bele a statisztikába
2022. febr. 5. 19:09
10/19 anonim válasza:
Hogyan akadályozta meg a Fidesz, hogy CNC-sként érvényesülj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!