Szerencsétlen történelmi fejlődésű ország, vagy a magyar nép alapvetően korrumpálhatóbb, megoszthatóbb és hajlott gerincű?
10#
Kétség kívül jelen van ez is, de a 9-es válaszoló nem beszél hülyeségeket. Ha valaki nemzeti motívumokat tűz ki az autójára, vagy a házára, felcimkézik a magyarkodás jelzővel. Lehet hogy ez valami nyelvi sajátosság és a németkedés, spanyolkodás stb. kifejezésekről nem hallottam.
13, na ezt most minek kellett?
Mi volt a célod ezzel a kommenttel?
Függetlenül attól, hogy egyetértek-e veled vagy sem, a válaszod mélységesen haszontalan, nem illik a témába. Miért kurjongatsz csakúgy be random helyekre? Mit vársz tőle?
4# és ha akarunk igen is tudunk fejlődni a kieggyezés idején mi voltunk európa legdinamikusabban fejlődő orszäga a magyar vasút akkoriban európa legjobbja volt a legnagyobb európai vizi csatorna magyar volt, a honfoglalás utáni első évszázadokban sok tekintetben európa előtt jártunk. Rengeteg dolgot köszönhetnek nekünk.
Alapvetően nem a néppel hanem a politikusokkal van a baj és azokkal akik fanatikusan követik őket és olyan embereket hasonlítanak ezekehez a férgekhez mint Ady de hallottam már olyat is hogy valaki Gyurcsányt Széchényi-hez hasonlította
10# ebbe nem értek eggyet csak az ultra nacionalisták csinálják ezt. Igen nekem se a szívem csücske a román de azok miatt neheztelek rájuk csak amiket az erdélyi magyarokkal tettek de mikor látom egy magyar történelemmel kapcsolatos videó kommentjei közt ezt egy romántól :
"Romanians Hungarians should not fight instead let's unite🇷🇴🤝🇭🇺"
Ilyenkor mindig eszembe jut hogy az ultra románokat utálom csak nem az összeset és sok sőt rengeteg ismerősöm és ismerőseik is így vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!