Ennek a demográfiai válságnak mi lesz a vége? Nincs jövője az országnak?
Figyelt kérdés
Becslések szerint már 2-2,5 millió roma van, 10-15 éven belül kiegyenlítődik a születési arány és onnantól kezdve többen fognak születni mint a magyarok. A nyugdíjasok száma is borzalmasan magas 3-4 millió, és ha beérnek a Ratkó unokák, akkor a nyugdíj rendszer is össze fog omlani. Miközben normális ember meg már lassan nincs az országban, mert azok kimennek külföldre.
Épp ezért, Nyugaton nincs is baj, mert kevés a színesbőrű kisebbség (csak 5-6% átlagban), viszont az értelmes, tehetséges, dolgozó kelet-európai fiatalok meg áramlanak oda.
Ennek az országban nincs jövője? 10 éven belül fel fogja emészteni a demográfiai válság?
2022. febr. 5. 13:52
11/17 anonim 

válasza:

Tud vki linkelni egy forrást a romák számáról? Ez a kétmillió elég merésznek hangzik..
12/17 anonim 

válasza:

Nincs róla pontos adat, mert népszámláláskor a kérdezőbiztosok nem mernek bemenni a gettókba. Mindenesetre nekem a 2 millió reálisnak hangzik.
13/17 anonim 

válasza:

1,2 millió, de 40 éve 600 ezren voltak viszont.
14/17 anonim 

válasza:

12, te hol élsz, hogy még egy ember jár körbe megszámolni a népet?:D
Csak mert mi a népszámlálási ívet postán kaptuk...
15/17 anonim 

válasza:

Ha így van, az sem változtat a dolgon. Szerinted a cigók képesek és hajlandók normálisan kitölteni és beküldeni?
16/17 anonim 

válasza:

Én jártam cigánytelepen, azért nem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan meghal, aki végigmegy. Meg vannak normális családok, akik kitöltik.
17/17 anonim 

válasza:

Igen, biztosan vannak, akik kitöltik. Meg olyanok is, akik nem töltik ki. Az utóbbiak miatt van különbség a valósághoz képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!