1/11 anonim válasza:
Gondolom nem akart a földre köpni kamerák előtt.
2/11 anonim válasza:
Mert Gyurcsány! Gyurcsány, Gyurcsány!
4/11 anonim válasza:
És akkor mi van? Ki a francot érdekel? Te nem szoktál...? Valami belement a szájába, jobb idő van, előjön néhány mini rovar, repdesnek, én hányszor nyeltem már be pl. muslicát... És igen, más nem volt kéznél hát szolidan a maszkba.
5/11 anonim válasza:
Nem köpött, lefújt valamit a maszkjáról.
6/11 anonim válasza:
#4: Á, nem! Sőt, nem is Márki-Zay volt az, hanem egy hasonmása...
7/11 anonim válasza:
Sok mindent elárul a fidesz és szavazótáborának a kultúrájáról, hogy köpésre asszociálnak.
8/11 anonim válasza:
#5: Uhh, pocsék ügyvéd lennél... :)
9/11 anonim válasza:
#8: Hát, igen! Szegény Bangóné témaugrásánál is patkányozásra asszociálunk; Gyurcsány "szenvedélyes igazságbeszédének" valódi magasztos tartalmát sem értjük; Karigeri béltartalom ürítési szándékait is félremagyarázzuk; Suchman Tamás elhíresült idegbeteg fenyegetőzése mögött sem vesszük észre a szelíd barátkozási szándékot. Mi már csak ilyenek vagyunk... :)
10/11 anonim válasza:
míg mzp-nek egy köpés a legnagyobb bűne, addig orbánnak a több ezer milliárdos hűtlen kezelés.
nem is tudom melyik a rosszabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!