A Fidesz veszte az lesz hogy lenézi az ellenzéket?
Figyelt kérdés
"makizaj" "moslékkoalíció" stb, zengi a felvilágosult fideszes.
Várható pofáraesés mint az önkormányzati választásokon a Főváros esetében?
2022. febr. 4. 17:17
A kérdező szavazást indított:
majd kisebb lesz az arcuk április 3 után
nem, az eredményt már tudják a pártházban
20 szavazat
1/18 anonim válasza:
Én nem nézem le az ellenzéket azt tudom.
3/18 anonim válasza:
A vesztük az lett*, hogy szétlopták az országot és robbantottak egy szakadékot a társadalmunk közé.
4/18 anonim válasza:
Nem kell egymást ócsárolni, nyerjen a népszerűbb program és kész.
5/18 anonim válasza:
Nekem a kérdésből úgy tűnik, hogy te vagy az, aki már tudni véli az eredményt.
(O1G, krumplis, vidéki, tudatlan, ostoba trágyával etetett fogyatékos gombák - zengi az ellenzéki)
Majd meglátjuk, ki esik pofára.
7/18 anonim válasza:
Nem.az lesz hogy lenézi a dolgozókat.
8/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lesz-e veszte valaha is a fidesznek, de remélem, hogy lesz, méghozzá úgy, hogy a korrupció maga alá temeti.
9/18 anonim válasza:
Remélem hogy orbán fejére dől a tákolmánya és magaalá temeti. soha többé tolvaj fideszt!
10/18 anonim válasza:
De hiszen az ellenzék kampányol már 12 éve azzal, hogy Orbánt ekézi és őt akarja eltakarítani. Akkor most ki is nézi le a másikat? 🤣
Háromszor egymás után nyert 2/3-dal, már csak ezért sem értem, miért ebbe kapaszkodik még mindig az ellenzék, hogy "fúj Orbán"?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!