Birodalmat akarnak Brüsszelben. Jó ez így?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor szólt arról is, hogy amíg a tagállamok eltűrik, addig Brüsszel mindent elkövet a jogainak a kiterjesztésében. Egy európai birodalomban gondolkoznak sokan, és akkor a magyar függetlenség csorbulhat. Brüsszel egy liberális birodalmat akar, és el akarnak minél több jogot venni a tagállamoktól - mondta a kormányfő.
Jó példa erre a helyreállítási alap körüli vita, ahol Brüsszel be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolába.Ha nem módosítjuk a törvényeket, akkor nem kapunk pénzt - tette hozzá.
2022. febr. 4. 10:20
21/37 anonim válasza:
Azthiszem ezt a felfogást illetik azzal a jelzővel amit tegnap tanultam meg, "turbómagyar".
22/37 anonim válasza:
Aki Európai Egyesül Államokat akar, az egy retard debil bunkó.
23/37 anonim válasza:
Most jellemezted magad pont így te butus.
24/37 anonim válasza:
Én Európai Egyesült Államokat akarok!
26/37 anonim válasza:
#25 ezzel továbbra is csak önmagad jellemzed.
27/37 anonim válasza:
26
Jajj de kis aranyos vagy :) Azt hiszed, hogy bárkit meggyőzöl? Ez annyira cuki :D
28/37 anonim válasza:
#27 ?? Meggyőzni miről és kit?
Én annyit írtam, hogy jellemzed magad a stílusoddal.
29/37 anonim válasza:
28
Szólj ha elértél ezzel valamit.
30/37 anonim válasza:
#29 önhibámom kívül egy ember össze-vissza kezdett el beszélni, azthiszem ezt értem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!