Mit szóltok ahoz, hogy már Brüsszelben is levetítik az Elk*rtuk című filmet?
Figyelt kérdés
Szerintem felesleges kivinni ezt a filmet, mert az ottani emberek többségét nemfogja érdekelne vagy ,megse hatja.
Mondjuk az érdekes, hogy Klárika is kimegy. Biztos meg magyarázkodni aztán mélyebbre helyezi a nyelvét az ottani politikusok hátsójába.
2021. nov. 9. 18:53
1/15 anonim válasza:
Jaj már csak egy film, miért ne vetíthetnék le bárhol.
2/15 anonim válasza:
Szerintem is tök felesleges, enélkül is röhögnek eleget A Fideszen.
3/15 anonim válasza:
Kíváncsi leszek, mennyire töltik meg a termet. Remélhetőleg nem csak fideszes infót kapunk erről.
4/15 anonim válasza:
Az embereket nem nagyon érdekli a politikai film , főleg ha külföldi a tèma.
5/15 anonim válasza:
Megnéznél egy portugál politikai filmet, biztos nem.
6/15 anonim válasza:
szerintem vannak sokkal jobb magyar filmek amiket megérné leszinkronizáltatni más nyelvekre és kivinni.
7/15 anonim válasza:
Nyilván senkit nem érdekel egy ilyen politikai film külföldön.
8/15 anonim válasza:
Itthon se nézne meg senki egy hasonló külföldi filmet.
9/15 anonim válasza:
Kérdező, rosszul közelíted meg. Az emberek 99%-át nem az érdekli hogy igaz vagy nem ami benne van, hanem az hogy egy pörgősebb film.
10/15 anonim válasza:
9: és ez egy pörgős film? Aki látta, véleményezze a pörgősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!