Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lehetőséged lenne rá...

Ha lehetőséged lenne rá nyilvánossá tetetnéd a kurucz.info-n kommentelő egyének arcképét?

Figyelt kérdés
Undorító, amit leművelnek, bár a cikkek írói is sem különbek. Szerintetek a való életben is ilyen stílusban beszélnek az adott témákról, vagy akkor csendben vannak és neten élik ki magukat?
2022. febr. 4. 08:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
#9 Ha soha nem olvasol kuruc.infót, honnan tudod, hogy milyen?
2022. febr. 4. 08:42
 12/23 anonim ***** válasza:
4%
12, mondja a sörözgető, alkoholista, boomer 🤣
2022. febr. 4. 08:44
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
#12 Azt miből vontad le, hogy boomer? Jó olyan szavakkal dobálózni, aminek a jelentését nem is ismered? Nem tűnsz tőle okosabbnak.
2022. febr. 4. 08:46
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
#11 egyszer évekkel ezelőtt rákattintottam egy linkre, elég volt 2 perc belőle. Hazudtam,hogy soha, egyszer jártam az oldalon.
2022. febr. 4. 08:47
 15/23 anonim ***** válasza:
6%

15

De minek kattintasz rá, ha tudod, hogy mire számíthatsz? Én ezért nem olvasok telexet. Az indulásokkor egy hétig olvastam őket, és kiderült, hogy vagy hazudnak vagy feltételes módban írnak cikkeket. Azóta rájuk se kattintok, mert tudom, hogy mire számíthatok. Ha te szereted gyötörni magad, az a te hibád.

2022. febr. 4. 08:49
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

13, miért, szerinted mi lehet a kérdező? Magyar? :D

Teljesen komolyan kérdezem, mert oké, hogy nincs agyad, de mégiscsak felmerült benned valami elképzelés, ami alapján a 13-as reakciót sikerült ideröffentened. Tehát?

Ami meg a kérdezőt illeti, jó lesz az a "kurucz" kurucnak is! Csoda, hogy odatalált!

2022. febr. 4. 09:07
 17/23 anonim ***** válasza:
32%

"Mindenkinek nyilvánossá tenném, minden oldalon. Beszüntetném a névtelen kommentelést."

Mondja ezt egy névtelen kommentelő.🤣

2022. febr. 4. 09:17
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

17 primitív vagy.

Régebben beszóltam az ott kommentelőknek. 1ből jött a zsidózás, mert ennyire képesek.

2022. febr. 4. 09:20
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
Először az ügynökaktákat kéne nyilvánosságra hozni, meg a kétszáz évre titkosított mutyik aktáit feloldani. A kuruc.info kb az egymilliomodik tétel a fontossági sorrendben.. arról nem beszélve, hogy legtöbbször nagyon is érthető az ottani kommentelők felháborodása sajnos..
2022. febr. 4. 09:21
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
#18 Csakhogy, ha mindenkinek nyilvános lenne, akkor a névtelen kommentelőnek is. Ez azért nem atomfizika.
2022. febr. 4. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!