Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan erre büszkék a...

Most komolyan erre büszkék a Pesti tévések?

Figyelt kérdés

[link]

A néni vállalhatlan stílusban beszélt, még jó eséllyel azt se tudta ki kicsoda, de Bohár Danikáék erre azt mondják büszkén, hogy ő a vidék hangja.

2022. febr. 4. 04:55
1 2
 11/16 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
0%
Példaértékű.
2022. febr. 4. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

10

Értem, tehát ebben az országban egy csúnya szó sem hagyja el online egyetlen ellenzéki klaviatúráját sem :) Van aki ezt elhiszi kislányom?

2022. febr. 4. 09:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Most is Te személyeskedsz, meg kislányozol. Tudom, hogy provokálsz, azt akarod, hogy én is bemondjak valami sértőt, hogy majd azt mondhasd, hogy "na, te ellenzéki, te is mocskosszájú vagy"

2022. febr. 4. 09:14
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Ebben az országban minden ellenzéki megértő és sohasem személyeskedő, igaz? :)

2022. febr. 4. 09:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy van az ellenzékiek között is olyan egyed, mint amiről beszélünk, de most ezt hiába rajtam akarod elverni, amikor én nem vagyok olyan.

2022. febr. 4. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Te mondod, hogy csak a kormánypártiak ilyenek. Tudod, hogy ez nem igaz. Értve?

2022. febr. 4. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!