Komolyan azt gondolja itt valaki,hogy bármiben is jobb lesz az ország ha az ellenzék nyer?
Konkrétan 2022-van. Nálunk sokkal fejlettem és nagyobb országok se tudjak megoldani a saját problémáikat, mindenhol van szegénység, nélkülözés, rossz gyerekkor, kábítószer stb stb...
Hát mondjatok már egy országot, ahol viszonylag jól haladnak a dolgok.
Svájc, a Skandinávok? Hagyjuk már ezt is... Ez a világ, ez a politikai rendszer már réges-régen halott, sőt, sose volt élő!
Az az ember aki azt hiszi majd Péter miatt olcsobb lesz a kenyér és több a fizetés, ja és még normális családod is lesz, szeretetben fogsz élni stb. Gondolj már kicsit bele, hogy mekkora illúziókat kergetsz... Nem akarom össze törni a szíved, de hidd el nem ezen a választáson múlik az életed. Valszeg soha nem fog már itt semmise jobb lenni csak majd ha már tényleg élet halál között van a világ
igaz Covid? ja semmi... hagyjuk
európaszerte jól haladnak a dolgok,csak nálunk csökken az életszínvonal.
vagy olcsóbb kenyér vagy a magas árakhoz igazított bérek,valamerre mozdulni kell amíg nem jóárasított farhátot fog falni kényszerből az egész ország.
Őőőőőő
nem tudom, nekem nem jutott eszembe, hogy a választások befolyásolnák a gyerekkori élményeimet vagy a droghasználathoz való viszonyomat.
Egáyltalán hogy jutott ez eszedbe?:D
HA esetleg ellenzéki győzelem lenne, összesen annyit várok tőle, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a pártpolitika (azaz ne egypártrendszer), mérsékeljék a korrupciót, számolják fel a nepotizmust, fejlesszék a szociális hálót, és térkövezés helyett valami hasznos infrastrukturális fejlesztés legyen.
Az első kivételével a legtöbb megoldható, ha akarják.
True, a kenyér nem lesz ettől olcsóbb és a cukor sem lesz édesebb. De eszembe sem jutott ilyesmit várni, ez országgyűlési választás nem.. nem is tudom mi az, amit te írsz:D
"A Fidesznél még egy süket patkány is jobb lenne."
Sokat elmond az ellenzékről, hogy egy ilyen alacsony mércet képtelenek megugrani már 12 éve.
A fidesz akkora államadósságot és xart hagy maga után hogy nem lesz "jobb".
De én azt is előrelépésnek tekintem ha nem lesz rosszabb ilyen hagyaték után.
Az euró bevezetésének szándéka már több amit a fidesz 16 év alatt képes volt produkálni.
Az első orbán reszim is ugyan ilyen gigászi adóssággal zárt mint a mostani mielőtt elzavarták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!