Gyakorlatilag beismerte a Fidesz, hogy nevetséges a 172 ezres tanári bér, mégsem tesznek semmit?
ORBÁN VIKTOR
"A pedagógusbérek Magyarországon alacsonyak, és ahogy ön mondta, elmaradtak a rivális ágazatok mértékétől. Ezen változtatni kell. (...) a pedagógusoknak igazuk van, joggal érvelnek amellett, hogy következzen egy, a korábbihoz hasonló bérrendezés."
GULYÁS GERGELY:
„Ez a sztrájk, egy törvénytelen sztrájk volt és az nem helyes, hogy azok az emberek, akik törvénytelen sztrájkban vesznek részt, a jövő generációját oktatják. Ettől még lehet, hogy az a cél, amiért sztrájkolnak jogos, ezzel például mi is azonosulunk”
NOVÁK KATALIN:
"Azon, hogy egyébként a pedagógusoknak a bérét kell emelni, ezzel nem tudnék vitatkozni és nem is szeretnék."
"azon túlmenően, hogy már vissza is vezette azt az egyhavi bért, amit 2010 előtt a ballib kormány elvett tőlük"
Tényleg? Hol van? Húgom tanár, a szakmunkás minimálbéren kívül semmit nem kap.
"Az összes fidesz szavazónak rohadjon ki a bele én azt kívánom!"
Nna. Ne zülleszd le az ellenzék színvonalát!
Én tájékozottságot, értelmet, és megvilágosodást kívánok nekik.
(lehetőleg még a szavazás előtt)
"Az összes fidesz szavazónak rohadjon ki a bele én azt kívánom!"
De hát amelyik az éhbért is sajnálja a tanároktól, az nem fideszes. A fidesz álláspontja a kérdés alatt szereplő 3 idézetben szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!