Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyakorlatilag beismerte a...

Gyakorlatilag beismerte a Fidesz, hogy nevetséges a 172 ezres tanári bér, mégsem tesznek semmit?

Figyelt kérdés

ORBÁN VIKTOR

"A pedagógusbérek Magyarországon alacsonyak, és ahogy ön mondta, elmaradtak a rivális ágazatok mértékétől. Ezen változtatni kell. (...) a pedagógusoknak igazuk van, joggal érvelnek amellett, hogy következzen egy, a korábbihoz hasonló bérrendezés."

GULYÁS GERGELY:

„Ez a sztrájk, egy törvénytelen sztrájk volt és az nem helyes, hogy azok az emberek, akik törvénytelen sztrájkban vesznek részt, a jövő generációját oktatják. Ettől még lehet, hogy az a cél, amiért sztrájkolnak jogos, ezzel például mi is azonosulunk”

NOVÁK KATALIN:

"Azon, hogy egyébként a pedagógusoknak a bérét kell emelni, ezzel nem tudnék vitatkozni és nem is szeretnék."

2022. febr. 3. 20:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
A 172 alacsony.
2022. febr. 3. 20:37
 12/36 A kérdező kommentje:

"azon túlmenően, hogy már vissza is vezette azt az egyhavi bért, amit 2010 előtt a ballib kormány elvett tőlük"

Tényleg? Hol van? Húgom tanár, a szakmunkás minimálbéren kívül semmit nem kap.

2022. febr. 3. 20:37
 13/36 anonim ***** válasza:
86%
Miért tennének? A Fidesz mindenkire sz*rik, aki nem tartozik a haveri/rokoni körébe.
2022. febr. 3. 20:38
 14/36 anonim ***** válasza:
11%
Mert a húgod életképtelen
2022. febr. 3. 20:38
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
#5: Szegény! Alig 1 perccel az infarktusa után? :)
2022. febr. 3. 20:40
 16/36 anonim ***** válasza:
42%
Mert a Gyurcsány elvette és belerakta a Viktor zsebébe. Valamiből mégis fenn kell tartania a hatalmát. Sikerült a legjobb embere segítségével az ország első számú celebjévé válnia.
2022. febr. 3. 20:40
 17/36 A kérdező kommentje:
Miért lenne életképtelen? Teljes munkaidőben dolgozik a megye legerősebb gimnáziumában.
2022. febr. 3. 20:41
 18/36 anonim ***** válasza:
88%

"Az összes fidesz szavazónak rohadjon ki a bele én azt kívánom!"

Nna. Ne zülleszd le az ellenzék színvonalát!

Én tájékozottságot, értelmet, és megvilágosodást kívánok nekik.

(lehetőleg még a szavazás előtt)

2022. febr. 3. 20:46
 19/36 A kérdező kommentje:

"Az összes fidesz szavazónak rohadjon ki a bele én azt kívánom!"

De hát amelyik az éhbért is sajnálja a tanároktól, az nem fideszes. A fidesz álláspontja a kérdés alatt szereplő 3 idézetben szerepel.

20/36 anonim ***** válasza:
56%
Én csak azt nem értem, hogy kik azok akik az elmúlt 5 évben tanárképzőbe jelentkeztek. Senki sem szólt nekik előtte hogy normális vagy gyerekem ? Éhen fogsz halni. Emellett osotoba politika kommiszárok fogják neked osztani az észt a tankerületből életed végéig, tök mindegy ki lesz kormányon.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!