Ellenzékiek.Örülnétek ha a gazdagok pénzét,szétosztanák köztetek? Még dolgoznotok sem kéne érte.Csak úgy járna nektek.
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 19:54
11/25 anonim válasza:
#6 mészáros vagyonából, akarom mondani magyarország vagyonából futna arra is.:)
12/25 anonim válasza:
Nem, nem kívánom senki pénzét, aki saját tehetségén, tudásán, fáradtságán megdolgozott érte. Max a Fidesztálib gyűlölködőd fejében él ilyen kép a "rohadt konnyuinsta libzsy balosokró".
13/25 anonim válasza:
Egyébként én azt is megoldásnak látnám, ha mondjuk havi 10milliós nyugdíjba küldenénk az összes bohócot. Sokmilliárdot vinne el minden évben az államkasszából, de ha cserébe félreállnak és engedik, hogy olyan vegye át a gyeplőt aki esetleg valami hasznosat, építő jellegűt csinál, akkor nekem bőven megérné.
Nem a pénzt sajnálom tőlük, hanem azt sajnálom, hogy nem jutunk egyről a kettőre.
14/25 anonim válasza:
Nem, én vagyok kommunista. Nem engem kenyereznek le hatósági árakkal.
15/25 anonim válasza:
Persze nyilván azt nem ellenezném hogy a Fideszes politikusbűnözők összerabolt százmilliárdjait elkobozzák és azt az ország jobbítására fordítsák.
16/25 anonim válasza:
Önerőből senki nem lessz gazdag... Ott soha nem tiszta valami, ha túlzott gyarapodás van. Adják a szegényeknek, ők rászolgáltak.
17/25 anonim válasza:
Te kis huncut. Másra nem tudsz gondolni, csak a lopikázásra, mi? Nem kéne folyton magatokból kiindulni. Először a migránsoktól ijedtek meg, mintha annyira fényűző lenne az életetek, hogy mindenki arra vágyik. Utána vaskereszttel üldözitek a melegeket, hogy ezzel takarjátok a látens homoszexuális érzéseiteket. Most pedig az ellenzékiekre fogjátok, hogy belenyúlna a zsebekbe, mert más életet el sem tudtok képzelni. Szar dolog lehet kormánypárti szavazónak lenni ennyi rigolyával.
18/25 anonim válasza:
Azért az tényleg elég komcsi duma, hogy a szegények rászolgáltak:D Mivel? Azzal, hogy szegények? Megoldana ez bármit? Dehogy oldana...
19/25 anonim válasza:
Igen, vegyék el a gazdagoktól. Mind1 mivel kereste, tisztességes ember nem lessz gazdag. Adják a szegényeknek vagyonát!
20/25 anonim válasza:
#10: Neked már az agyad helyén is krumpli nőtt, te szerencsétlen. Nem zavar, hogy fotó van róla, ahogy a DK vezérkara osztja a krumplit...
...vagy hogy Ceglédi Zoltán ellenzéki politológus töke is tele van már a krumplizó kommentelőkkel...
...te csak folytasd tovább azt, amit a primitív agyacskád diktál! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!