Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fog szavazni áprilisban?

Kire fog szavazni áprilisban?

Figyelt kérdés
Április harmadikán választás lesz és arra lennék kiváncsi igy teljesen anonim módon hogy kire fog szavazni? kérem csak egyszer töltse ki ezt a kérdést ha többször látja akkor se töltse ki többször csak egyszer

2022. febr. 3. 19:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
34%

Történtek változások a városunkba az utóbbi jó pár évben. Nemrég 2 nagy beruházás, épület felújítás terveit mutatták be.

Ja és a boltokba akármikor megyek tömve van a kocsi, amit tolnak kifelé. Nem csak nyugdíj - munkabér után...

Elég sok a 10 évnél fiatalabb autó, parkolók szinte teli vannak.

Van fejlődés

2022. febr. 6. 12:18
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Gattyánékra
2022. febr. 6. 12:59
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
Hallgatok a szinemre és nem szavazok a fideszre.
2022. febr. 6. 13:06
 24/36 anonim ***** válasza:
22%
Munkáspárt és Jobbik nem indul?
2022. febr. 6. 13:51
 25/36 anonim ***** válasza:
83%
Jobbik sajnos megszűnt létezni. A megmaradtak feléből a Mi Hazánk lett, másik felét pedig bekebelezte Gyurcsány és a baloldal. A mai jobbik sajnos már nem az a párt ami 2018-ban volt.
2022. febr. 7. 18:32
 26/36 anonim ***** válasza:
73%

A fidesz és a Mi Hazánk közt vacillálok, de szerintem a fideszre teszem a szavazatom, a Mi Hazánk jobb lenne, sokkal, de ők nem fognak most kormányt váltani.

Az ellenzékben ott van Gyurcsány, ráadásnak nagyon úgy néz ki a dolog hogy mzp bizony az ő embere, namármost én még emlékszem azokra az időkre mikor Gyurcsányék rombolták az országot, hát kösz nem, a mostani kormány bármennyire is sz@r a baloldalhoz képest tökéletesek.

Egy szó mint 100, inkább 20-év fidesz mintsem 5 perc baloldal (úgy összességében Fletóstól MZP-stől)

2022. febr. 8. 03:05
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálattal hallom, hogy szétesett a Jobbik (én kérdeztem róluk). Tévét nem nézek, facebook nincs a családban, igy ez kimaradt. Marad akkor Piktorka, mert Gyurcsánka nem kell. Pont elég rossz volt tőle a gyerekkorom. Azóta sem jobb az élet délen (szerb határ) és csak a MAGAM nevében beszélek.
2022. febr. 8. 03:22
 28/36 anonim ***** válasza:
16%
#27 én nem tudok róla, hogy Gyurcsány miniszterelnök jelölt lenne. Te ezt honnan veszed?
2022. febr. 8. 15:49
 29/36 anonim ***** válasza:
23%
Sehonnan de akárki az ö bábuja lehet. Dobrev Klára a felesége asszem, ha ö lesz a miniszter jobb lesz az élet? Kötve hiszem. Én akkor is csóró paraszt leszek.
2022. febr. 8. 15:55
 30/36 anonim ***** válasza:
22%
Dobrev Klára sem miniszterelnök jelölt
2022. febr. 9. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!