Április harmadikán választás lesz és arra lennék kiváncsi igy teljesen anonim módon hogy kire fog szavazni? kérem csak egyszer töltse ki ezt a kérdést ha többször látja akkor se töltse ki többször csak egyszer
Történtek változások a városunkba az utóbbi jó pár évben. Nemrég 2 nagy beruházás, épület felújítás terveit mutatták be.
Ja és a boltokba akármikor megyek tömve van a kocsi, amit tolnak kifelé. Nem csak nyugdíj - munkabér után...
Elég sok a 10 évnél fiatalabb autó, parkolók szinte teli vannak.
Van fejlődés
2022. febr. 6. 12:18
22/36 anonim válasza:
Gattyánékra
2022. febr. 6. 12:59
23/36 anonim válasza:
Hallgatok a szinemre és nem szavazok a fideszre.
2022. febr. 6. 13:06
24/36 anonim válasza:
Munkáspárt és Jobbik nem indul?
2022. febr. 6. 13:51
25/36 anonim válasza:
Jobbik sajnos megszűnt létezni. A megmaradtak feléből a Mi Hazánk lett, másik felét pedig bekebelezte Gyurcsány és a baloldal. A mai jobbik sajnos már nem az a párt ami 2018-ban volt.
2022. febr. 7. 18:32
26/36 anonim válasza:
A fidesz és a Mi Hazánk közt vacillálok, de szerintem a fideszre teszem a szavazatom, a Mi Hazánk jobb lenne, sokkal, de ők nem fognak most kormányt váltani.
Az ellenzékben ott van Gyurcsány, ráadásnak nagyon úgy néz ki a dolog hogy mzp bizony az ő embere, namármost én még emlékszem azokra az időkre mikor Gyurcsányék rombolták az országot, hát kösz nem, a mostani kormány bármennyire is sz@r a baloldalhoz képest tökéletesek.
Egy szó mint 100, inkább 20-év fidesz mintsem 5 perc baloldal (úgy összességében Fletóstól MZP-stől)
2022. febr. 8. 03:05
27/36 anonim válasza:
Sajnálattal hallom, hogy szétesett a Jobbik (én kérdeztem róluk). Tévét nem nézek, facebook nincs a családban, igy ez kimaradt. Marad akkor Piktorka, mert Gyurcsánka nem kell. Pont elég rossz volt tőle a gyerekkorom. Azóta sem jobb az élet délen (szerb határ) és csak a MAGAM nevében beszélek.
2022. febr. 8. 03:22
28/36 anonim válasza:
#27 én nem tudok róla, hogy Gyurcsány miniszterelnök jelölt lenne. Te ezt honnan veszed?
2022. febr. 8. 15:49
29/36 anonim válasza:
Sehonnan de akárki az ö bábuja lehet. Dobrev Klára a felesége asszem, ha ö lesz a miniszter jobb lesz az élet? Kötve hiszem. Én akkor is csóró paraszt leszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!