2/12 anonim válasza:
Had ne kelljen bemásolnom, amit ide írtam első hsz-be:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Olvasd el.
3/12 anonim válasza:
Egy újabb nívós online hírlap. Már elég csak a megfogalmazást és a stílust nézni, a honlap neve nemis számít.
4/12 anonim válasza:
Kérdező,csak a zselex,168 tóra,zsír 24 és nyugati fék,esetleg a 666 a hiteles hírforrás.
5/12 anonim válasza:
#4 köszönjük, hogy kultúrát árasztottál a gyakorikérdések.hu oldalára.
6/12 anonim válasza:
A vadhajtások az az a jobboldali szennybrigád amit még a fideszesek is általában inkább letagadnának.
7/12 anonim válasza:
Szégyen vagytok libsik,MZP meg elmebeteg.
9/12 anonim válasza:
Előző, trollra ne reagálj már. :D Úgy sem fogsz értelmes gondolatot kihúzni belőle.
10/12 anonim válasza:
Sajnálom de szeretek vitatkozni és szeretem kiszolgálni magam az arrogganciámnak ezért ha valaki biztos baromságot mond abba biztos beleállok. Ez az én perverzióm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!