Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik rapper az igazi: a...

Melyik rapper az igazi: a hungarocell-rugdosós vagy a mostani?

Figyelt kérdés

Változhat ekkorát az ember véleménye? S ez az egész hiteles is tud lenni?

[link]

2021. dec. 27. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Idővel mindenki érik, lehiggad és bölcsebbé válik.
2021. dec. 27. 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak próbálkozik a vén bohóc, hogy hátha a Fideszhez is be tud nyalni egy kis alamizsna közpénzért.
2021. dec. 27. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Dopeman úgy volt vele, hogy bukni fog a Fidesz, megcsinálja a szerencséjét.

Nem jött be.

2021. dec. 27. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán nem szeretem Majkát, de 14-ben volt egy interjúba amit mondott, még annó Dopeman ellenzékhez való benyalásáról.

"pusztán üzleti alapon akarsz politikus lenni, mert nem jött össze a rap. Ő semmi márt nem akar csak "lopni, megyünk lopni", oda akar menni a csávó hogy legálisan tudja ezt csinálni, amit elénekelt, meg megénekelt százszor a csávó."

Kb erről lehet szó, az ellenzéknél nem jött be neki, most a kormánynak próbál benyalni, látszólag nem sok sikerrel.

"Idővel mindenki érik, lehiggad és bölcsebbé válik."

Orbánfej rugdosásból Orbánnál benyalás, ez aztán a beérés, bölcsé válás. Fideszes berkekben biztos.

2021. dec. 27. 10:46
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%
Dopeman "énekelte", hogy "lopni, megyünk lopni", ugye? Nos... Akkor megvan miért vette be a fidesz a belső körökbe. Ez lett a himnuszuk.
2021. dec. 27. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja nincs 1 éve amikor a jobbikos nemzeti-1 tévén habzó szájjal szidta a NER-t. Mindenki utána nézhet saller műsorban játszotta a fejét.

Most meg a pesti srácok propagandatévéjében jópofiskodik Jeszenszkyvel.

Hagyjuk már tényleg segghülye aki komolyan veszi amit mond.

2021. dec. 27. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es! Milyen igaz, én keményen mai szóval élve jobber voltam egészen 2010-ig, ma meg már azt is letagadom, hogy 2006-ban tüntettem, mert DK-s vagyok. :DD
2021. dec. 27. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én jobberként is óvatosan veszem komolyan, de amúgy vannak jó meglátásai és maradt sok dologban kritikus.
2021. dec. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!