A tanárok a politika terén olyanok, mint a napraforgó?
Figyelt kérdés
A tanárokra jellemző,hogy úgy váltogatják a pártpreferenciájukat, mint a zoknit.
2010 előtt nagy Fideszes volt nagy részük, meg Orbán képhez imádkoztak, ami a vitrinjükben virított.Aztán, miután a Fideszt nyert, utána átálltak a ballibákhoz.
Ami megmaradt, az a panaszkodás,ment 2010 előtt is, meg megy most is.
2022. febr. 3. 17:23
11/15 Magyarország jobban teljesít válasza:
Egyetemre járok kedves utolsó. Én vagyok az, aki szerinted megbukott osztályfőnökiből. Ennek ellenére kifejezetten jó tanuló voltam még gimiben is. Persze ha valaki szidja a tanárokat az rögtön csak szar tanuló lehet mi? Elég ostobák vagytok ti a gyk-n. :DDDDD
12/15 anonim válasza:
#11 Bölcs és okos dolog az a sok :DDDDD. Lehet ám már emojit is beilleszteni. Segítek: 😀😀😀😀😀. Mondjuk így még butábbnak hat.
13/15 anonim válasza:
11, nem én fröcsögtem a GYK-n...:D
És azt a közösséget leostobázni, aminek te is érsze vagy... hm.. Ráadásul sanda gyanum, hogy nem első regisztrációval.. Te tudod, Mr. Egyetemista:D
15/15 anonim válasza:
Nem csak a tanárokra jellemző, hanem általános emberi tulajdonság (sajnos), hogy mindenben a rosszat keressük, minden ellen tiltakozunk, sohasem az a jó, ami éppen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!