Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok a politika terén...

A tanárok a politika terén olyanok, mint a napraforgó?

Figyelt kérdés

A tanárokra jellemző,hogy úgy váltogatják a pártpreferenciájukat, mint a zoknit.

2010 előtt nagy Fideszes volt nagy részük, meg Orbán képhez imádkoztak, ami a vitrinjükben virított.Aztán, miután a Fideszt nyert, utána átálltak a ballibákhoz.

Ami megmaradt, az a panaszkodás,ment 2010 előtt is, meg megy most is.

2022. febr. 3. 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert soha egyik párt sem becsüli meg őket. Ha folyton csak szivatnának, mert egyik párt sem akar értelmes dolgozó réteget te is azt támogatnád, aki megígéri, hogy segít rajtad. Mert ugye az folyton megy, hogy majd mi felkarolunk, amikor ellenzékben vannak.
2022. febr. 3. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

A "tanárok" nem egy homogén massza. Van köztük jobboldali, baloldali, liberális, konzervatív, vallásos, ateista.

Aki viszont az összes tanárt beskatulyázná bárhova, az idióta.

2022. febr. 3. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

A tanár az egy külön állatfaj. Sokat ismertem, de egy kezemen meg tudom számolni, mennyi volt normális.

Ezeknél elvtelenebb, tenyérbemászóbb nincs.

2022. febr. 3. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Azért nagy merészség valamit részleteiben elemezni, miközben fogalmilag sem értjük a jelentését.

A tanárok az egyik legkiszolgáltatottabb réteg, és nem a munkaadók hozzáállása, sem a saját jellemük, hanem leginkább a társadalom lefitymáló hozzáállása miatt. Az emberek jó részének nem sok fogalma van a nevelésről, ha lenne, ma itt más világ lenne. Ezért aztán önmagából kiindulva (mindig így van ez, másban is) úgy gondolja, a nevelés egy egyszerű dolog. Így csináld fiam, ha nem, hát egy nagy pofon. Na olyan is lesz. Tessék megnézni a miniszterelnököt.

2022. febr. 3. 18:00
 5/15 tobas ***** válasza:
100%
Nem, csak sokan politikát akarnak mögötte látni, miközben ők a munkáltatójuk ellen tiltakoznak, ugyanúgy, ahogyan az az AUDI gyár dolgozói is szoktak sztrájkolni. Ugyanez igaz a mozdonyvezetőknél is.
2022. febr. 3. 18:14
 6/15 A kérdező kommentje:

5.

Az versenyszféra.

Aki közszolgáltatást lát el,ott ne legyen sztrájk.

2022. febr. 3. 18:27
 7/15 tobas ***** válasza:
100%
Munkahely az munkahely. Minden munkavállalónak joga van sztrájkolnia, ez Alaptörvénybe van rögzítve.
2022. febr. 3. 18:54
 8/15 anonim ***** válasza:

7, kieg: feltéve, ha elvégzi a munkáját a sztrájk idején is :D Ez is törvényben van....:D

Kérdező.

Lehet bonyolult lesz amit írok de.... a pedagógusok (mert nem csak a tanárokról van szó), nem az ellenzékkel vannak. És régen sem a Fidesszel voltak. Hanem az épp aktuális kormány ellen, aki a kisujját sem mozdítja az oktatási rendszer feljavítására.

Tudom, tudom, aki nem velünk van az ellenünk. Csakhogy.. nem. Aki a kormány ellen van, az nem automatikusan a másik párt tagja.

És mivel az állam a munkáltatójuk, az állam okádja le azt a fost, amit alaptantervnek neveznek, ezért az állam vezetőségét, azaz a kormányt kell megszólítaniuk, ha változást akarnak. Attól függetlenül, hogy melyik párt alkotja a kormányt.

De gondolom ez túl bonyolult..

2022. febr. 3. 19:15
 9/15 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
0%
A tanárok 80% büdös bunkó paraszt, 20% a normális kb. Talán még túloztam is a 20% al. Ne is kapjanak rendes fizetést, éhbért a férgeseinek.
2022. febr. 3. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Mivan 9, megbuktál osztályfőnökiből?:D Úgy én is morognék..
2022. febr. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!