Demion kérdése:
Szeretnéd, hogy legyen Márki-Zay - Orbán vita?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom / Nem érdekel
51 szavazat
1/12 anonim válasza:
Fidesz fanatikus egybitesek: nem
Mindenki más: igen
2/12 D-Mano válasza:
Legyen Toroczkai-Orbán-Márki-Zay- Kovács Gergely vita!
3/12 anonim válasza:
Igen, de elég egál lenne. Viktor fejéhez is sok mindent hozzá lehetne vágni, de azért a drágajó MZP apánk is mikor belelovallja magát valamibe, azt olyan könnyű kiforgatni, Viktor meg ebben jó.
4/12 anonim válasza:
Azért én nem pont csak kétszemélyes vitát néznék, hanem amin az összes miniszterelnök-jelölt részt vesz.
5/12 anonim válasza:
Nem. Nincs értelme
Viszont egy mzp-torockai vitát megnéznék 👍
6/12 anonim válasza:
#4 Olyan már volt kétszer is, nézd vissza.
7/12 anonim válasza:
Igen, de ne csak kettejük közt, hanem vegyék be a Kétfarkúak és a Mihazánk jelöltjeit is, hogy legalább érdekes legyen.
8/12 anonim válasza:
Nincs értelme. Amikor legutóbb volt miniszterelnökjelölti vita, Gyurcsány nagyobbakat tudott hazudni, megnyerte, pár hónap múlva meg kiszivárgott az őszödi beszéd, amiből világos volt, hogy nem volt igaz, amiket mondott. Meg is bukott.
Aki az alapján akar szavazni, hogy melyik fél tud nagyobbat hazudni egy tv műsorban, az ne menjen el szavazni. :)
9/12 anonim válasza:
#6 Na basszus, akkor arról lemaradtam. Linkeld már, kíváncsi vagyok, hogy Orbánnak és a többi jelöltnek mi a véleménye az oktatásról, egészségügyről, inflációról, meg a folyamatosan romló forintról.
10/12 anonim válasza:
minek? ettől nem lesz jobb a helyzet, se olcsóbb az üzemanyag stb. ígérgetés és lejáratás amúgy is van elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!