Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok miért sírnak mindig?

A tanárok miért sírnak mindig?

Figyelt kérdés
Kevés a fizetés bruhuhu. Gyárban se fizetnek többet, viszont ott dolgozni is kell! Rendesen, napi 10 órát és szarni se lehet közbe kimenni engedély nélkül! Ott nincso olyan, hogy 45 percenként szünet, meg 8-ra megyek délben már otthon vagyok. Meg nincs kedvem dolgozni ezért kiadom az önálló csendes tanulást a pujáknak, én meg telefonozok. Meg nincs fizetett őszi, tavaszi, nyári, téli szünet.
2022. febr. 3. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
A nem dohányosok miért sírnak? Mikor egyetem mellett dolgoztam, akkor én diszkriminálva voltam, mert nem vagyok bagós... ennyit erről... Egyébként a tanárságnak vannak extra költségei: Szülők után való utána telefonálást ki fizeti ki? Ha két település és három iskola között ingázik egy tanár, azt ki fizeti ki? ki fizeti az extra ajándékokat amit vesz a diákoknak?
2022. febr. 3. 17:02
 12/19 A kérdező kommentje:

1. Csak osztályfőnöknek kell telefonálgatnia, de ha van egy kis esze, akkor elkéri az email címeket és oda küldözget.

2. Mert márhol kifizetik az utazás költségeit?

3. Milyen extra ajándékokról beszélsz? A diákok adnak nekik a saját pénzükből virágot, csokit meg mittudomén mit ilyen meg olyan napokra. A kirándulások költségét is a szülők dobják össze a tanárnak, hogy az ingyér mehessen kirándulgatni.

2022. febr. 3. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Robotolni kell a gyárban bruhuhu. Tanultál volna lehetnél te is tanár, aztán te is hallgathatnád az ilyen idiótákat.
2022. febr. 3. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyobb lenne a tanári fizetés többen mennének tanárnak, és lehetne szelektálni. Tanárhiány alatt meg vagy van az, ami van, lehet hót szr, de leváltani nem lehet nagyon durva eseteket leszámítva, mert nincs más.

Abban más a gyári munkától, hogy itt azért tenni kell azért, hogy tanár lehessen, gyárba meg bárki mehet... Ne vegyük már egy kalap alá...

2022. febr. 3. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Gyárban se fizetnek többet"

Kérdező te nem tudom hol élsz, de itt náluk a gyárban 340 ezret viszek haza + havi 20 cafeteria. (Szombathelyi gyár)

Volt osztálytársam, aki gimnáziumi tanár, most kap nettó 172 ezret és cafi sincs nekik. Hétvégente Ausztriába jár takarítani, hogy ki tudja fizetni az albérletét.

2022. febr. 3. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerencsétlenkednek, félnek. Keményen és egységesen kéne nekik fellépni. Ezzel a hozzáállással, semmit nem érnek el. Azt akarjuk, gyerekeink kapjanak oktatást, minimum 500 nettó nekik. Különben gyerekeink is oda kerülnek a gyári sorra.
2022. febr. 3. 18:04
 17/19 tobas ***** válasza:
100%
Kérdező, a gyári példát saját tapasztalatodból írtad? Ha igen, akkor miért nem mész el tanárnak, ha egyszer ilyen jó munkahelyük van ahelyett, hogy itt sírnál?
2022. febr. 3. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azon még nem gondolkodtál el kérdező, hogy ha ennyire könnyű a tanári pálya, akkor miért ilyen nagy a hiány?!

Szünetekben ügyelünk, a diákok ügyes bajos dolgával foglalkozunk, fénymásolunk stb...

Sokszor többet is benn vagyunk mint 8 óra, de igaz, hogy akad amikor 6-ot...jah, hogy hozzuk haza a munkát?! Nem fogok részleteibe belemenni, hogy mennyire összetett a munkája egy tanárnak, mert annyira ostoba vagy kérdező, hogy kár beléd a szó...

2022. febr. 3. 19:31
 19/19 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
3%
A tanárok nagyrésze szánalmas féreg. Nem érdemelnek ezek rendes fizetést. Ha rajtam múlna hóvégén egy penészes kiflit ehetnének.
2022. febr. 3. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!