Nagy siker, hogy a tanárok 80%-a Fideszes?
Figyelt kérdés
80%-uk még csak a füle botját sem mozdította a sztrájkra, vagyis ők nem dőltek be z ellenzéki hergelésnek, hanem kitartottak a kormány mellet még a 172 ezres fizetésük ellenére is, ami valljuk be, valódi elkötelezettséget mutat, hiszen ennél már egy takarító is többet visz haza a legtöbb helyen.2022. febr. 3. 16:04
11/16 anonim válasza:
Én valószínűbbnek tartom,hogy mivel konkrkétan meg lettek fenyegetve, hogy aki csatlakozik a sztrájkhoz annak negatív következményekkel kell szembenéznie ez az oka,hogy nem vettek részt benne. Ami hülyeség,kirúgni nem fognak egyetlen egy tanárt sem , én sztrájkoltam volna a helyükben.
Ha viszont arról van szó,hogy ők tényleg elégedettek,az baromira lehangoló,de nem lepődnék meg, itt az embereknek 10+ éve a víz alatt van a fejük és még mindig tapsolnak hozzá, hogy fojtogatják őket.
12/16 anonim válasza:
Nem Fideszesek, csak félnek mert listázzák a szervezőket is.
13/16 anonim válasza:
Tanár vagyok, nálunk nem volt sztrájk, pedig szerettük volna, hogy legyen...nem, nem vagyunk elégedettek, és nem a fideszre fogom húzni az x-et, szimplán aki elkezdte szervezni a sztrájkot nálunk, az félbe hagyta hírtelen (kettőt lehet tippelni, hogy miért...) amikor kérdeztem, akkor annyit mondott, hogy téves, hogy nem lesz retorzió, azt meg már nekem sem merte elmondani, hogy mivel szeghették a kedvét...gyanítom sok iskolában lezajlott ugyanez...
14/16 Magyarország jobban teljesít válasza:
A tanárok nagyrésze aljas féreg.
15/16 anonim válasza:
14, ezt most mindenhova be forod írni?
Elsőre is leesett mindenkinek, hogy sértettséged van ellenük, és már elsőre sem minősült hasznos válasznak.
16/16 anettbp válasza:
Ezt a 80%-ot a kormánymédia terjeszti arra alapozva, hogy a tankerületi igazgatók egy csomó helyen arra kényszerítették a tanárokat, hogy az ekrétába beírják a sztrájk miatt amúgy elmaradt órákat, így statisztikailag az jön ki, mintha csak 20% sztrájkolt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!