Ellenzékiek, ti is feladtátok nár, hogy a fideszes ismerőseiteket észérvekkel győzködjétek?
Miert kellene egymast gyozkodni? :) Miert kellene egyaltalan tudni, hogy ki milyen politikai beallitottsagu?
Mi a barataimmal nem szoktunk politizalni ... mi meg tudunk bulizni :)))
Nekem nem sok fideszes ismerősöm van. Egy ideig próbálkoztam az egyiknél, de kiderült, hogy teljesen logikátlan a legtöbb jobboldali.
Ideológiai szinten sem tudnak megoldást kínálni a világ problémáira.
Egyetértek. A politikai mindig is az értelmiségi réteg beszélgetési témája volt, aki nem tartozik hozzá, az nyilván nem fog erről beszélni.
Ez amúgy azért vicces, mert nem igaz. :D
A leglogikusabb megoldás ideológiailag a centrum-mérsékelt bal között van valahol.
Ez nyilván függ társadalomtól, technológiai fejlettségtől stb.
De jobboldalon a logika már az elmúlt 50 évben se igen volt.
En ezt az egesz szar politikai rendszert adtam mar fel, szinhaz az egesz. Biztos vagyok benne, hogy ezek egy-egy parlamenti ules utan jot rohognek egymassal a bufeben, mennyire faszan sikerult a szineszkedes, mennyire fogja kajalni a nep!
En regota varok mar egy centralis, objektiv partra, ami nem a cirkuszra alapozza a politikajat hanem az objektivitasra, realizmusra, problemamegoldasra.
De amig ilyen fekete-feherben lato retardaltakbol all az egesz orszag, mint a kerdezo is, ez sose fog bekovetkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!