Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki még ma is Jobbik szavazó,...

Aki még ma is Jobbik szavazó, az miért szavaz rájuk?

Figyelt kérdés

A Jobbik cigányozásból, zsidózásból és gyurcsányozásból építette fel magát. Ma pedig egy olyan ember az elnöke, aki maga is zsidó (korábban azért zsidózott), és Guyrcsány szövetségese annak ellenére, hogy megválasztásakor kimondta, hogy nem lesz vele egy szövetségben soha.

A keménymag már régen kivált, és ténylet nem értem, hogy ha valaki radikális jobbodali, az miért ne a Mihazánkra szavazzon a Jobbik helyett, és aki az utóbbira szavaz, mégis mit lát ebben a pártban a parizeren kívül?

2022. febr. 3. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
A Jobbik már Vona vezetése alatt sem volt radikális jobboldali párt. Az ellenzék azért alakult, mert a választási törvény tömbbe kényszerítette az ellenzéki pártokat. Nem szeretik Gyurcsányt, de össze kell fogniuk. Mint ahogy a Fidesz sem akart osztozni a hatalmon, így le is építette a KDNP-t. Az, aki a politika világában nem képes a változásra az SZDSZ sorsára jut.
2022. febr. 3. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem egy barátom jobbik szavazó. Azt mondja nem igazán érti miért rájuk szavaz. Valamikor mszp-s volt, de már rájuk meg az utódpártra dk nem akar szavazni. Meg az szdsz utódpártjára a momentumra,lmp-re sem
2022. febr. 3. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Mert van esze.
2022. febr. 3. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Ő az egyetlen politikus, aki olyan stílusban beszél a riválisaivel, ami űdítő, ebben az öregszagtól bűzlő áporodott parlamentben.

De igazából egy 50 videó után én meguntam. Azt hogy beolvas orbánnak jópofa, s hogy ez hergeli a fideszeseket.... őszintén szólva már unalmas, de lehengerlő volt, egy úttörő. A legelső beszédét a parlamentben így kezdte:

Ennyi bűnőző előtt még sosem beszéltem.

Egy fantasztikus szónok.

2022. febr. 3. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki magát mérsékelt jobboldalinak gondolja, akkor a jobbik az egyetlen választása, mivel nincs más mérsékelt jobboldali párt az országban.

Jobboldali pártot meg anélkül is lehet csinálni, amiket felsoroltál.

2022. febr. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!