Ha Jobbikos szavazó vagy és megszűnne a jobbik te kire szavaznál?
Szerintem ideológiai alapon vagy a momentum vagy az lmp állna hozzájuk a legközelebb. Az lmp is elkezdte magát rendesen lenullázni, szóval a momentum a reális.
De nem vagyok jobbik szavazó, csak feltételezem ezt.
Én mondjuk már 2 éve,hogy elpártoltam tőlük,a fideszre,vagy Mi Hazánkra fogok szavazni.
A férjem mostanság ábrandult ki belőlük,mindigis a jobbikra szavazott,most úgy látom nála a Mi Hazánk a nyerő
Szerintem ôk a DK v Momentumra, de nem értem, ha nyerni akarnak, miért nem a Fidesz Mihazánkal fognak össze? Legalább lenne esélyük...😀, Én nem szívesen látom, hogy egy jobboldali párt aki a szocik miatt indult, most pont velük áll össze akivel volt a konfliktus...
Megmondta az egyik Jobbikos, "Ha kell az ördög öreganyjával is össze kell fogni"
Xd egy keresztény párt ilyen kijelentést mond? Nagyon gáz..
Egy jobbikos soha nem fog bal, vagy jobb-komcsikra szavazni!
Ha el is megy voksolni a Mi Hazánk Mozgalomra fog szavazni.
Magyar, a magyarra!
"Xd egy keresztény párt ilyen kijelentést mond? "
A Jobbik neked hol keresztény konzervatív párt? :D Most már full kultur balosak, rengeteg antifa Jobbik szavazó mert bejön nekik egy a militáns balos stílus. Ismerek is sok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!