Hogyan szerezte Gyurcsány a vagyonát? Azt mondta többször, hogy szegény családban nőtt fel.
"Ő lett gazdag a miniszerelnöködése után... Fecónak vannak cégei, amik már 10 éve működnek, és még egy sem bukott meg az APEKH elött, pedig hidd el, ViktorVitéz nagyon ráuszíthatta őket fecóra."
Szerintem nem tudod a kérdést értelmezni, fordítom:
Hogyan szerezte Gyurcsány a vagyonát? Hogyan szerete a cégeit?
Vágod? Nem arra vonatkozik a miniszterelnöksége alatt gazdagabb lett -e mint előtte volt.
Ha nem a politikus évei érdekelnek:
Úgy, hogy az állam rossz gazda.
Gondolom, a privatizációkor szakított, amekkorát tudott. Na meg ha az ember pénzügyi területen otthon van, akkor eleve szinte azonnal értesül a jó befektetési lehetőségekről.
Azt nem tudom, hogy lopott-e, de Magyarországon ha jól tudom, az ártetlanság vélelme érvényesül. Tehát ha azt mondod, hogy lopott, bizonyítsd be, addig a kijelentés sajnos rágalomnak minősül. Akkor is, ha egyébként én sem bírom a fejét.
15,45, vagyok. Tanuld meg értelmezni,amit írtam. Egy szóval sem állítottam,hogy Gyurcsány a két kezével megdolgozott a vagyonáért. (Legfeljebb az eszével) Azt írtam,hogya rendszerváltozáskor szerezte meg a vagyona alapjait.
De akkor minden politikusó,sőt magánember is ezt csinálta. Aki tehette,fillérekért megvett valamit az állami vagyonból,és rajta lott,hogy sikeresen gazdálkodott-e vele és gazdag lett,vgy elszegényedett
Az OTP vezér is azt állította magáról,hogy szegény családból szármatzi. Elhiszem neki. De az bitos,hogy ő sem a két keze munkájának köszönheti a milliárjait,ahogy Gyurcsány és a többiek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!