Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Új szabályokat alkotnak a...

Új szabályokat alkotnak a transz "úszónőkre". Ez transzfóbia?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 2. 19:44
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%
Milyen logika és igazságérzet alapján lehet ezzel egyet NEM érteni? (A lepontozókra gondolok.)
2022. febr. 3. 18:38
 22/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem ezt a sportolót magát sem. Én szégyellném magam a tisztességtelen előnyöm miatt. Hogyhogy ő igazságosnak tartja? Nem is éreznék büszkeséget a győzelmem miatt, mert ez olyan, mintha ép sportoló parasportolókkal versenyezne, és úgy nyerne. (Nyilván nem arra gondolok, hogy a nők fogyatékosok, hanem a biológiailag igen eltérő esélyekre.)
2022. febr. 3. 18:46
 23/41 anonim ***** válasza:
44%
#21: Az sjw-knek nincs logikájuk és igazságérzetük, nekik ideológiájuk van.
2022. febr. 3. 18:57
 24/41 anonim ***** válasza:
90%
#22: Ebből látszik, hogy ezekkel a transz-dolgokkal sokan mennyire gátlástalanul visszaélnek. Nem csak sportban.
2022. febr. 3. 18:58
 25/41 anonim ***** válasza:
91%

Ha tudnád mennyi fizetés jár egy ilyen érem után értenéd.

2022. febr. 3. 19:02
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

#22-es ennek a szóban forgó versenyzőnek nem néztem utána,de általában arról van szó,hogy ezek a férfiak előtte is versenysportolók voltak,csak nem tudtak semmilyen felmutatható eredményt vagy helyezést produkálni soha .

Aztán kitalálja,hogy ő nő és máris jönnek az aranyérmek, meg vele a lé.

2022. febr. 3. 19:12
 27/41 anonim ***** válasza:
85%

Melegként én is valamelyest helyeslem a döntést, szerintem még ez sem elég szigorú és így mostmár a visszaéléssel is gondok lehetnek, hisz nincs konkrétum az új szabályozásban. Szerintem is az lenne a fair, ha külön indulhatnának, vagy a születési nemükkel.

Amúgy teljes mértékben támogatom a transzszexuálisok jogait, de ahogy előttem is írták, itt a határ nekem is.

2022. febr. 3. 19:23
 28/41 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy-két keményen küzdő sportolónő karrierjét így is sikeresen tönkretették.
2022. febr. 3. 19:25
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

Nem transzfóbia, bár lesz olyan, aki diszkriminációnak fogja tartani ezt az új szabályozást.

Eleve azért jött létre az ún. "női sport", hogy a nők egymás közt versenghessenek. A biológiailag gyorsabb, erősebb, nagyobb állóképessegű férfiakkal való mérkőzés kimeríti a sportszerűtlenség fogalmát. Sajnálatos, hogy a cikkben szereplő személy ennyire nem tiszteli a csapattagjait, hogy az egyértelmű előnye ellenére velük versenyzik.

Az nem igaz amúgy, hogy a női úszók támogatták volna. Több csapattársa nyilatkozott, hogy nem csak a fizikai előnye hanem a jelenléte is sokszor terhes volt számukra, példaul amikor egy öltözőt kellett használniuk.

2022. febr. 3. 20:56
 30/41 anonim ***** válasza:
61%
#29: Mondd ezt az sjw-knek, szerintük a nők hibája, ha zavarja őket, hogy egy transzneművel kell együtt öltözniük!
2022. febr. 3. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!