Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért kapnak...

Az ellenzékiek miért kapnak az orosz gázból? Miért nem vesznek maguknak jó kis európait, piaci áron?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 17:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem elég meleg még a bolygó??? Idióták!!! De pazaroljunk csak a többi ország kárára!😠😠😠
2022. febr. 2. 17:56
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
A fideszesek miért kapnak az EU támogatásból? Amúgy meg független vagyok, de a te kérdésednek is kb ennyi értelme van.
2022. febr. 2. 17:57
 3/23 anonim ***** válasza:
97%

Hogyan lehet azt ellenőrizni,hogy tulajdonképpen mennyiért vesszük?

Ez egy nehéz ügy,nem is tudom mi kell ehhez,hogy ellenőrizni lehessen.

4/23 anonim ***** válasza:
97%
Mindenkinek egyformán jár.
 5/23 Demion ***** válasza:
87%

Én kifizetem az európai gázárat, de cserébe a fideszesek meg kifizetik az államháztartási hiányt, amit a rezsicsökkentés okoz. Áll az alku? :)

[link]

2022. febr. 2. 18:00
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk régen is, az 1980-as években is a világpiaci ár töredékéért kaptuk az oroszoktól a gázt,azt mondták be,dehogy valóságban mennyit fizettünk ki az oroszoknak ezért azt senki nem tudta.Akkor Ikarus buszokkal,és almával fizettünk az oroszoknak,most nem tudom mivel,lehet lélegeztető gépeket adunk majd érte,mert az van bőven.
2022. febr. 2. 18:01
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Mert az ellenzékieknek van eszük.
2022. febr. 2. 18:02
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
1-es, miért nem egy esőerdőben élsz, minek netezgetsz?
2022. febr. 2. 18:03
 9/23 anonim ***** válasza:
35%
Nem tisztességes más országokkal szemben. Szolidaritás mond valamit?
2022. febr. 2. 18:07
 10/23 anonim ***** válasza:
47%
Lehet azért olcsóbb az orosz gáz,mert a fűtőértéke kevesebb,mint a norvég,vagy a holland gáznak.Ezért kevesebbet is ér.Állítólag más a szine is a kisebb fűtőértékű gázoknak,plusz ugye, a víztartalma sem egyforma ezeknek.
2022. febr. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!