Ellenzékiek! Miért szeretnétek ennyire vitát? Meg tudna titeket győzni Orbán, hogy rá szavazzatok?
Simán. Miért ne tudna? Én nem vagyok olyan elvakult csőlátású mint egyes szavazók, próbálom a dolgokat tényszerűen kezelni és próbálok racionális döntést hozni. Ha Orbán kiállna vitázni és azt látnám, hogy hitelesen tudja cáolni az ellene felhozott vádakat, van egy normális jövőképe, vannak elképzelései és megállja a helyét egy vitahelyzetben, akkor leszavazok a fideszre. Ha MZP bizonyít jobban, akkor meg az ellenzékre. Politizálni nem elvek mentén kell :D
Egyébként a vita a demokrácia egyik alapja, mindig kellene hogy legyen vita. A fidesz állandóan azt hangoztatja amikor az EU a jogállamiságot kritizálja, hogy itt aztán mekkora jogállam meg demokrácia van. Akkor ezt miért nem bizonyítják be és állnak ki vitázni? MZP Lázárt is kihívta, de ő sem meri vállalni. Szomorú, hogy Orbánnak nincsenek eredményei amiket felhozhatna egy vitán, vagy esetleg érhetnék olyan vádak, amikkel szemben nem tudja magát megvédeni. Pedig akár MZP-t is sarokba lehetne szorítani, és akkor akár egy újabb kérharmaduk is lehetne.
Két módon lehet erről gondolkodni:
1. Taktikailag. Egy vita kinek érné meg, kinek nem.
2. Értékrendileg. Mi erősíti a közélet demokratikus jellegét, mi gyengíti.
Én a 2. csoportba tartozom.
Kedves kérdező, aki MZP fan azt a büdös életben nem tudná meggyőzni Orbán Viktor.
Akik ezt állítják, hát finom szólva nem mondanak igazat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!