Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lottómilliomosként melyik...

Lottómilliomosként melyik európai ország éri meg letelepedésre,ha a politikai légkört is figyelembe akarja venni az ember,meg azt is hogy az adott pénz a legtöbbet érje az országban?

Figyelt kérdés

Magyarul hogy szerényebb vagy szegényebb ország legyen.

Lengyelország, Románia, Bulgária,Horvátország mint eu tag

vagy

Ukrajna,Szerbia,Bosznia,Macedónia,Montenegro,mint európai ország, de nem eu tag.

2022. febr. 2. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Én maradnék, csak a pénzemet telepíteném át egy normális országba.
2022. febr. 2. 17:15
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Elsősorban Magyarország, esetleg valamelyik mediterrán ország... (görög, spanyol)
2022. febr. 2. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Dél Olaszország - A gazdag északi résszel ellentétben, nem drága.

Szlovénia - nagyon szél zöld ország.

Ciprus - jó kaják, és ha nem a legturistásabb részre mész, akkor nem olyan drága.

Ha EU-n kívül is lehetne, akkor Thaiföld. Nagyon olcsó, nagyon szép, luxuskörülmények között lehet lenni nevetséges összegekért, nyugi van, egyedül a királyt nem érdemes szídni. Vannak gazdag nyugatiaknak magániskolák, magánkórházak. Én egy nyaraláskor kerültem ott dokihoz és leesett az állam olyan jól beszéltek angolul és olyan modern volt a felszerelés. Teljes iparág épült a gazdag külföldiekre.

2022. febr. 2. 21:12
 14/14 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
58%
Ausztria.
2022. febr. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!