Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dörner politikai kinevezése...

Isti22 kérdése:

Dörner politikai kinevezése után sokat javult az Újszínház?

Figyelt kérdés

2012-ben nagy botrány volt abból, hogy Dörner színházvezetői pályázatát jól láthatóan politikai alapon hirdették győztesnek. Hogy alakult az elmúlt tíz évben a színház?

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__26..

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__26..

2022. febr. 2. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Állandó a teltház a nemzeti érzelmű daraboknak köszönhetően
Csak koncepcióváltás történt, de érdemben nem változott semmi
Sokkal alacsonyabb lett a színvonal
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Több Mel Gibbson és Bruce Willis darabot mutattak be!

Jah és néhány Eddie Murphy-t is mellé!

2022. febr. 2. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy gondolod, hogy a gyakikérdéseken a Politika témakörben sok a rendszeres kultúrafogyasztó, aki komolyan tudna erre válaszolni?

Én kivételesen az vagyok, de az Újszínházba még csak egy felejthető vendégjátékra tettem be a lábam.

A valódi látogatottság tudtommal siralmas, a Nemzetihez hasonlóan nekik is vattázniuk kell (kedvezményes jegyet osztani), hogy kinézzenek valahogy a "fizető néző" statisztikák, akik jelentős része amúgy csak jelképes összegeket fizet. A repertoár meg a jól ismert kereszténytálib nyugdíjasoknak való Wass Albert összes + avitt kosztümös bohózatok.

A honlapjukon fenn van a közhasznúsági jelentés, abban vannak pontos adatok. 2019-ben 64 ezer nézőre 130 milliós árbevétel siralmas, jegyenként 2000Ft-os átlag. Pedig már akkor is a mostanában megszokott 4 ezer körüli jegyárak mentek mindenhol, így feltételezem ott is.

2022. febr. 2. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
2022. febr. 4. 06:18
 4/4 A kérdező kommentje:
2022. febr. 5. 06:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!