Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Romák! Ti büszkék vagytok...

Romák! Ti büszkék vagytok származásotokra és fajtársaitokra az ilyen incidensek után?

Figyelt kérdés

Botrányos közgyűlés után nemzetiségi lista nélkül maradt az Országos Roma Önkormányzat:

https://www.youtube.com/watch?v=PLA3qgncG_E

2022. febr. 1. 22:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Egy anoním közösségi felületen "kommunikálsz" provokatív jelleggel, anoním felhasználóval, anoním felhasználóként. Se arc, se hang, de millió féle ember, gondolod majd tudni fogják az emberek mikor vagy épp cinikus vagy irónikus? Tedd odébb az egód mert akaratlanul is generálod magadnak a vitát.
2022. febr. 3. 12:30
 32/42 anonim ***** válasza:
#34 Már nem azért, de ez egy mondás. Sosem hallottad még, még filmben sem? Én reagáltam arra, hogy degradáltad az itteni kommentelőket a negatív véleményük miatt. Akkor lényegében ki volt a provokatív?
2022. febr. 3. 12:41
 33/42 anonim ***** válasza:
Az aki elkezdte a beszélgetést. Nézd vissza mit írtam elösszőr és azt hol kezdődött az amire vonatkozik.
2022. febr. 3. 12:57
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

#36 Már nem azért, de honnan tudjam, hogy mit írtál először és kinek?

"Én az ilyen beszélgetések láttán szégyellem a sárgaföldig mindenki más helyett is a magyar származásom. Ez szánalmas."

Én erre a szövegre reagáltam. Konkrétan megjelöltem, hogy erre reagálok. Még mindig úgy érzed, hogy provokállak?

2022. febr. 3. 13:21
 35/42 anonim ***** válasza:
49%
Ígyvan. Én is arra gondoltam. Vagy az aztkövetőt írtad vagy az azutánit, a lényeg, hogy kijelentetted lehet elmenni. Az hogy ezt miként fogalmaztad meg vagy mibe csomagoltad szerintem édes mindegy a szöveg üzenetét tekintve. Tehát igen, provokáció. A kommentelőket pedig nincs hová ledegradálni, nem tudom mire gondoltál.
2022. febr. 3. 13:25
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

#38 szóval az, hogy költözz akkor közéjük degradáló, de az, hogy helyettünk szégyenled magad és szánalmas, az nem. Értem.

Egyébként olyan szó nincs, hogy ledegradál. Degradál, na az van.

2022. febr. 3. 13:34
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem degradáló. Provokatív. Mit is mondtál a szövegértelmezésről? Ja
2022. febr. 3. 13:37
 38/42 anonim ***** válasza:
52%

#40 "A kommentelőket pedig nincs hová ledegradálni, nem tudom mire gondoltál."

Ezt te írtad, nem rémlik? :)

2022. febr. 3. 13:43
 39/42 anonim ***** válasza:

#41 "szóval az, hogy költözz akkor közéjük degradáló, de az, hogy helyettünk szégyenled magad és szánalmas, az nem. Értem."

Ez te írtad rémlik? Fogadd meg a tanácsom és ne az egód simogasd inkább mert nem tudsz odafigyelni a beszélgetésre.

2022. febr. 3. 13:47
 40/42 anonim ***** válasza:

#42 Valóban, felcseréltem a degradáló és provokatív szavakat, megkövetlek. De a véleményemet továbbra is fenntartom.

Nem tudom kettőnk közül melyikünk reagál csak arra, ami kényelmes és melyikünk ismerte be a tévedését. :)

2022. febr. 3. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!