Romák! Ti büszkék vagytok származásotokra és fajtársaitokra az ilyen incidensek után?
Botrányos közgyűlés után nemzetiségi lista nélkül maradt az Országos Roma Önkormányzat:
https://www.youtube.com/watch?v=PLA3qgncG_E
#36 Már nem azért, de honnan tudjam, hogy mit írtál először és kinek?
"Én az ilyen beszélgetések láttán szégyellem a sárgaföldig mindenki más helyett is a magyar származásom. Ez szánalmas."
Én erre a szövegre reagáltam. Konkrétan megjelöltem, hogy erre reagálok. Még mindig úgy érzed, hogy provokállak?
#38 szóval az, hogy költözz akkor közéjük degradáló, de az, hogy helyettünk szégyenled magad és szánalmas, az nem. Értem.
Egyébként olyan szó nincs, hogy ledegradál. Degradál, na az van.
#40 "A kommentelőket pedig nincs hová ledegradálni, nem tudom mire gondoltál."
Ezt te írtad, nem rémlik? :)
#41 "szóval az, hogy költözz akkor közéjük degradáló, de az, hogy helyettünk szégyenled magad és szánalmas, az nem. Értem."
Ez te írtad rémlik? Fogadd meg a tanácsom és ne az egód simogasd inkább mert nem tudsz odafigyelni a beszélgetésre.
#42 Valóban, felcseréltem a degradáló és provokatív szavakat, megkövetlek. De a véleményemet továbbra is fenntartom.
Nem tudom kettőnk közül melyikünk reagál csak arra, ami kényelmes és melyikünk ismerte be a tévedését. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!