Mzp nem degradálta le az ápolónőket prostituált szerepkörbe, hogy "fűszoknyásaknak" festette le őket?
Szerintem nem képes felfogni, hogy miket mondott...
Ő ugyanis olyan Ámerikáner gondolkodású ember!!
Kell a napi MZP különben jön a dádá, mi? :D
Én olyan ápolónőket szeretnék, amilyen Krúbi legújabb videóklipjében van. Még a miniszterelnök úrról is megemlékezett. :)
Nem nemi degradáló egy képzett áplónőt prostituáltak beállítani?
Ezt csak te állítod a beteg agyaddal... Ha végignéznéd Mzp videóját, akkor látnád, hogy pont arról beszél, hogy nem fűszoknyás lányok(ápolók) vannak a kórházakban...
2-3# nézzétek körül!
Mert aztán Orbán Viktorról nincs ám ezer " olyan" kérdés??
Ja , hogy van... nem gond, ugye?
Imádom, hogy egy szóból regéket tudtok költeni mzp-ről, de egyetlen egész mondatot nem tudtok értelmezni.
Megjelent a duplagondol művészete magyarországon.
Gratulálok, ha orvelli diktatúra nincs is, de orvelli demokrácia már van, ami sokkal ilyesztőbb.
Nem hallottam ezt, de kit érdekel? Nyilván nem gondolja ezt róluk.
Ami sokkal fontosabb, hogy nincs elég ápoló, mert nincsenek jól megfizetve, emiatt rengeteget kell túlórázniuk is. Ezek a valódi problémák, nem az, amit a kérdésben feltettél. Hihetetlen, hogy az egészségügy helyzete egy csöppet sem zavar, helyette ilyen hülyeségekkel foglalkoztok. Még akkor is, ha kormánypártiak vagytok.
Tipikus fideszes kérdés, irányított válaszokkal. Nincs közte olyan, amit választanék.
Egyébként olyan szó nincs, hogy ledegradál. Degradál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!