Fekete-Győr András szerint Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Vélemény?
Egy felelős magyar kormánynak elrettentés-politikára van szükség a Momentum volt elnöke szerint.
9# egyrészt hivatásos vagyok, úgyhogy tudom, milyen egy menetcuccal pl 20 kilométert gyalogolni...
De Fekete Győr fizikai alkalmasságát ne becsüld túl, meg egy pár kilós géppisztoly esetén sem 🤫
#11 nézzük tehát mik voltál az elmúlt egy hétben 😁:
-cégtulajdonos
-tanár
-katona
Milyen sokoldalú "elvtárs" nincs még egy 😆
14# na ezt, hogyan sikerült osszehoznod??
Fejtsd ki légyszi!
Igazán kíváncsi vagyok rá!!
14# sőt, amolyan Márki dedósan felajánlok Neked ötmilliót, hogyha bebizonyítod, hogy 1 hét alatt-cégtulajdonos
-tanár
-katona is voltam!
#11 Biztos a budi osztagba kerültél, azért van ilyen nehéz felszerelésed. A világon mindenhol könnyítenek a katonai felszereléseken a mozgékonyság és a hatékonyság miatt, de gondolom nálunk a bicikli hadtestnél még 30 kilós zsákban kell hordozni a leveses bögrét. :D
Ha hivatásos lennél tudnád, hogy az egyéni felszereléseket 2016-ban modernizálták több nehéz, és könnyűfegyverzettel együtt. A mai hadviselés nem arról szól, hogy mindent ráaggatnak a katonákra és beküldik őket a háborúba.
#15 onnan, hogy felismerhető ez az 50%-os (2,5 pipa zöld) fideszes propagandista a stílusa alapján.
Például ezek "kíváncsi vagyok rá!" "Kíváncsivá tettél" szövegek is elég gyakoriak nála. Minden ilyen kérdésben ír fidesz felszopást, és mellé ellenzék ócsárlást, és meg is szokta erősíteni önmagát ugyanarról a felhasználóról 😁 (egyébként a jobb klikk, fejlesztői eszközök sokat tudnak segíteni, mert az azonosítók árulkodnak 🤭)
19es, ugye tudod, hogy ez nem csak hipokratikus, de elég buta érv is.
Szerintem auért ennyire ne égesd az ellenzéki szavazókat.
- 15ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!