Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fekete-Győr András szerint...

Fekete-Győr András szerint Magyarországnak fegyverekkel kell támogatnia Ukrajnát. Vélemény?

Figyelt kérdés

Egy felelős magyar kormánynak elrettentés-politikára van szükség a Momentum volt elnöke szerint.

[link]

2022. febr. 1. 13:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

9# egyrészt hivatásos vagyok, úgyhogy tudom, milyen egy menetcuccal pl 20 kilométert gyalogolni...

De Fekete Győr fizikai alkalmasságát ne becsüld túl, meg egy pár kilós géppisztoly esetén sem 🤫

2022. febr. 1. 13:37
 12/32 anonim ***** válasza:
68%
Újabb nagy ívű gondolat a Momentum bukott elnökétől.Ukrajna nem része a NATO-nak egyébként a nukleáris leszerelésért cserébe a jenkik vállalták,hogy megvédik őket háború esetén.Magyarellenes politikát folytató országot nem támogathatunk.
2022. febr. 1. 13:37
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
Ukrajnának számtalan lehetősége lett volna politikai gesztust tenni nekünk. Stockholm szindrómás FeGyőr? Egy nyelvtörvénnyel az ottani magyarokba, románokba, lengyelekbe belerúgnak, mi meg önként menjünk szolgálni őket?
2022. febr. 1. 13:40
 14/32 anonim ***** válasza:
10%

#11 nézzük tehát mik voltál az elmúlt egy hétben 😁:

-cégtulajdonos

-tanár

-katona

Milyen sokoldalú "elvtárs" nincs még egy 😆

2022. febr. 1. 13:40
 15/32 anonim ***** válasza:
77%
14, honnan tudod, hogy "ő volt", amikor mindketten anonímak vagytok?
2022. febr. 1. 13:42
 16/32 anonim ***** válasza:
65%

14# na ezt, hogyan sikerült osszehoznod??

Fejtsd ki légyszi!

Igazán kíváncsi vagyok rá!!

2022. febr. 1. 13:43
 17/32 anonim ***** válasza:
46%

14# sőt, amolyan Márki dedósan felajánlok Neked ötmilliót, hogyha bebizonyítod, hogy 1 hét alatt-cégtulajdonos

-tanár

-katona is voltam!

2022. febr. 1. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:
13%

#11 Biztos a budi osztagba kerültél, azért van ilyen nehéz felszerelésed. A világon mindenhol könnyítenek a katonai felszereléseken a mozgékonyság és a hatékonyság miatt, de gondolom nálunk a bicikli hadtestnél még 30 kilós zsákban kell hordozni a leveses bögrét. :D

Ha hivatásos lennél tudnád, hogy az egyéni felszereléseket 2016-ban modernizálták több nehéz, és könnyűfegyverzettel együtt. A mai hadviselés nem arról szól, hogy mindent ráaggatnak a katonákra és beküldik őket a háborúba.

2022. febr. 1. 13:50
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

#15 onnan, hogy felismerhető ez az 50%-os (2,5 pipa zöld) fideszes propagandista a stílusa alapján.

Például ezek "kíváncsi vagyok rá!" "Kíváncsivá tettél" szövegek is elég gyakoriak nála. Minden ilyen kérdésben ír fidesz felszopást, és mellé ellenzék ócsárlást, és meg is szokta erősíteni önmagát ugyanarról a felhasználóról 😁 (egyébként a jobb klikk, fejlesztői eszközök sokat tudnak segíteni, mert az azonosítók árulkodnak 🤭)

2022. febr. 1. 13:51
 20/32 anonim ***** válasza:
29%

19es, ugye tudod, hogy ez nem csak hipokratikus, de elég buta érv is.

Szerintem auért ennyire ne égesd az ellenzéki szavazókat.

- 15ös voltam.

2022. febr. 1. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!