Magyarországnak a NATO tagállamként úgy kell cselekednie, ahogy a NATO képviselői megegyeznek. Felfoghatod úgyis, mint egy parlament, ahol nincs fideszes kétharmad.
Jelenleg a NATO egyetért abban, hogy segíteni kell Ukrajnának. Nem a két szép szeme miatt, hanem, hogy ne növelhesse Oroszország a befolyását. Ezt a kedves miniszterelnök úr igyekszik figyelmen kívül hagyni.
Az, hogy fegyvert és ellátmányt küldünk nem azt jelenti, hogy háborúzni akarunk Oroszországgal, vagy a hadsereg is odamegy. Remélem direkt provokálsz és nem vagy ennyire korlátolt.
2022. febr. 1. 13:18
5/32 anonim válasza:
Egyelőre úgy tudom, hogy semmivel nem támogatjuk. Én nem értem mi a francnak küld az egész eu csak fegyvereket, mikor nekik is van de a katonai létszám az nem növekszik, elvileg. Szerintem jólenne ha egyáltalán támogatnánk ukrajnát akármilyen módon, ha ez megtörtént akkor rendben.
2022. febr. 1. 13:18
6/32 anonim válasza:
Szerintem jelentkezzen önkéntesnek az ukrán hadseregbe...egy géppisztolyt nem bírna el🤣🤣
2022. febr. 1. 13:19
7/32 anonim válasza:
Menjen harcolni. Vigye a pártját is, sőt az egész ellenzéket. Nem fognak hiányozni!😂
2022. febr. 1. 13:21
8/32 anonim válasza:
#7 ti is mehetnétek harcolni az áhított szovjetúnióért, és putyin cárevics elvtársatokért :)
2022. febr. 1. 13:23
9/32 anonim válasza:
#6 Nagy fegyver szakértő lehetsz ekkora tudással. :D
Egy AK-47 töltött tárral 4,1kg és az messze van egy modern fegyvertől, amit az USA biztosít. Egy CZ Bren 2,8 - 3,7kg között mozog típustól függően.
2022. febr. 1. 13:24
10/32 anonim válasza:
8, Putyin elbír velük nélkülünk is. De ukrajna nem. Bár az ellenzéki politikusokkal csak többen lennének 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!