Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál olyan törvényt,hogy...

Támogatnál olyan törvényt,hogy ki nyugdíjba megy automatikosan nem mehet szavazni/semilyen témában persze/?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 09:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
19%
Én inkább IQ teszthez kötném a szavazást... Sajnos az új 'mini Feri' plakátprogram meg youtube hirdetés is bizonyítja, hogy egy átlagos fidesz szavazónak ez bejön, ahelyett, hogy valami normális programmal kampányolnának a MI pénzünkből.
2022. febr. 1. 17:54
 32/36 A kérdező kommentje:

#31 ez jogos

Szerintem undoritó ez a mini ferizés

2022. febr. 1. 17:59
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

#30 Ez hogy egyeztethető össze a titkos szavazással?

Ha egy párt programját kapod meg, kiderül kire szavazol.

Ha az összeset, ideértve a kamupártokat, napokig tartana a szavazás.

Mi van akkor, ha x párt programját 100%-ban ismerem, és EZÉRT nem szavazok rá?

2022. febr. 1. 18:45
 34/36 anonim ***** válasza:
59%
31-es vagyok. Igen, nekem van tőle szekunder szégyenérzetem, már biztosan megjelent valami nyugati médiában, hogy mennyire közelítünk az Észak-koreai felfogáshoz a politikában. Undorító alpári propaganda sok-sok pénzből a haverok cégén keresztül, ez kell a magyar népnek! Sajnos.. :(
2022. febr. 1. 18:46
 35/36 Gofrisütő ***** válasza:
0%
#33 félreértesz. Van 10 előre meghatározott kérdés. A pártoknak a programjaikat úgy kell átírni, hogy választ adjanak a kérdéselre. Az a 10 kérdés pedig 1szer ott lesz a szavazó lapon. Pl milyen adót szeretne bevezetni a párt? Ha a Fideszre szavazol, akkor 1kulcsosat írsz, ha az ellenzékre, akkor többkulcsosat. Tudom, hogy nem ilyen egyszerű az adó, de remélem érted, hogy mire célzok.
2022. febr. 2. 09:12
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok, hogy egy csomó nyugdíjas dolgozik a nyugdíj mellett, legalább egy keveset.
2022. febr. 2. 09:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!