Van itt olyan, aki részt vett a Gyurcsány elleni tüntetésekben?
Figyelt kérdés
Ha lenne, részt vennél egy ismételt tüntetésben a kormány ellen? (Nem szeretnék provokálni, egyszerűen érdekelne.)2010. szept. 10. 12:43
2/11 anonim 

válasza:

Én a kivégzésében vennék részt, hóhérként.
3/11 anonim 

válasza:

én is voltam egy vidéki városban..bár sztem sok értelme nem volt..de voltam:)
4/11 anonim válasza:
Nem, nem tüntettem és nem is fogok. Tök mindegy, úgyis hidegen hagyja a nép véleménye, ráadásul most már nem is ő a miniszter. Szóval bárhogy is nézem: fölösleges.
5/11 anonim 

válasza:

Én a nagykanizsai tüntetésen részt vettem.
6/11 anonim 

válasza:

Nem tüntettem bár volt okom rá. Nem fogok tüntetni, mert még nincs okom rá. Ha lesz okom akkor sem fogok, mert én is a Fideszre szavaztam és örülök neki, mert eddig tetszik amit csinálnak.
7/11 anonim 

válasza:

" (Nem szeretnék provokálni, egyszerűen érdekelne.)"
úgy tűnik provokálsz
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor provokálnék, ha arra szólítanám fel az embereket, hogy gyerünk menjünk tüntetni, de erről szó sincs. Egyszerűen érdekel a közhangulat. Én nem voltam egy tüntetésen sem és egyenlőre nem is tervezem.
2010. szept. 10. 19:44
9/11 anonim 

válasza:

Én nem voltam, de ha Orbán ellen menni kell akkor megyek!!!
soroljam kik fognak sztem:
-devizahitelesek (árfolyam a Holdon)
-egykulcsos adó - adójóváírás kivezetése - szegényebb réteg
10/11 anonim 

válasza:

En majdnem minden tüntetesen ott voltam,szeretek tüntetni,legyen az barki!Utóvegre magyar vagyok,semmivel sem ertek egyet,ami az orzsg javat szolalja!A szomszedaimait is allandóan feljelentem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!