Bayer Zsolt megcáfolta MZP-rt. Kifizeti neki az 5 Milliót Márki?
#16 Egy videót megkeresni nem csak akkor lehet, ha rajongasz az adott csatornáért... Tudod van egy olyan dolog az egyik felső sávban, hogy kereső. Oda szépen beírod amit keresel, és már csak a találatok között kell válogatni. Ennyit igzán megérne hogy ne járasd le magad, ha már egyszer állítottál valamit, bizonyítani is illene. De nyilván így lehet, hogy jajj ő aztán mindent eltörölne, de megmutatni már nem tudom, mert amúgy soha nem láttam tőle :D Ezek szerint gyakran sem mond ilyet, mert annak ellenére hogy a csapból is az folyik, hogy MZP mindenkit szid mindenhol, egy hasonló videóját sem vagy képes sehol megtalálni, mert annyira el van dugva.
Az Origo is ezért operál 3-5 másodperces kivágott részekkel, mert MZP nem mond ilyeneket, ezért kénytelenek összeollózni ami nekik éppen hasznos lenne. Biztos vagyok benne hogy Bayer sem mutatott be egy teljes beszédet, csak 3 szót, én ezért lennék kíváncsi a teljes videóra. Ugyanis MZP pl. azt is mondta, hogy helytelennek tartja a válást, mégsem akarja betiltani. Ebből aztán ki lehet vágni hogy helytelennek tartja a válást, és lehet mutogatni a tévében, hogy MZP válásellenes. Érted már hogy hogy működik ez a propaganda? Ezért kellene látni a teljes beszédét, szövegkörnyezettel. Igen, mondott olyat, hogy butaságnak tartja, és azt is, hogy fenntarthatatlan. De hozzátette, hogy ennek ellenére sem akarják eltörölni, mert az hatalmas anyagi terheket róna a szegényebb családokra, amit nem engedhetnek meg. Ezt Bayer gondolom már nem tartotta fontosnak hozzátenni.
Nah, a keresési találatok között AZ ELSŐ volt, és már tegnap feltöltötték. Ne haragudj, nem sértésből, de fideszes vagy ugye? Hogy hogy ilyen nehéz még ennyit is megkeresni?
Belinkelem akit érdekelt, a kérdésben feltett részig még nem jutottam el, csak egy másik bejátszóig, amiben MZP az Indiai kezeléses fórumát tartotta, abból is csak a kivágott jelenetet nézték meg, és Bayer sérelmezte, hogy egy szó sem esik benne Szegedről. Csak hogy később MZP Szegedről beszél, igaz, egyszerűen levágták róla.
Itt a Bayer videó https://www.youtube.com/watch?v=FnI40o9lLAw
Itt MZP teljes beszéde, ami teljesen ellentétes Bayer baromságaival: https://www.youtube.com/watch?v=GlvLW_nBVdY&t=5770s
Időlinkes, meg lehet benne keresni Szegedet, ott van 1-2 perccel utána :)
Gondolom benne lesz a rezsicsökkentés is, majd én is beletekerek odáig, mindenki másnak is jó szórakozást kívánok hozzá :D
Ezt pedig a kérdezőnek küldöm, tanuljon ő is valamit:
Tehát
A KÉrdező nem követi MZP-t.
A Kérdező nem követi Bayert.
Hallott egy félinformációból részletet és ez alapján levonja azt a következtetést, hogy úgysem lesz MZP elég gerinces.
Kérdező! Ha van egy véleményed, minek szöszölsz azzal, hogy innen-onnan morzsákat tákolj az alátámasztására? Véleményed úgy is lehet, hogy nincs hozzá tudásod/tapasztalatod (sajnos). Vagy nézz utána alaposan, vagy ne nézz utána egáyltalán, de ez így ebben a formában tlejesen fölösleges és értelmetlen.
9, "Olyat viszont tudok keresni, amiben pont azt mondja egy ATV interjúban, hogy "a jelenlegi rezsicsökkentés természetesen marad""
MZP azt mondta, hogy "a jelenlegi rezsicsökkentés nem marad"
Nem érzitek az ellentmondást?
Az pedig a másik, hogy azt mondja, hogy menjenek indiába. Később azt mondja ő szegedet mondodott :Lul. De ti ezt értitek!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!