Egriek! Mi ez a kavarás Mirkóczki Ádám körül?
" Ha a Fidesz, akkor miért nem látják, hogy egy tisztességes ember ül ott, miért kell kicsinálni? "
A fidesznek az a fontos, hogy mindenhol a saját embere üljön. Aki nem az, hiába tisztességes, kicsinálják. Aki nem velük van, az ellenük van.
2-es: és ez nem azonos a város érdekeivel? én nem látok bele, de amennyit a facebook posztok alapján olvasok, egy nagyon tisztességes ember benyomását kelti.
Mi az amiben nem hallgat másokra? Nem gondolnám hogy olyan dolgokat dönt, ami ellentétes lenne a város érdekeivel.
Én nem vagyok például Fideszes, de nagyon egyetértettem Oroján képviselő úr legutóbbi közgyűlésén elhangzott felszólalásával, hogy a polgármester időkeret nélkül mindenre mindent mondhat, még a képviselők sokszor már reagálni sem tudnak rá, miközben őket minősíti.
Mivel nem tudja egyszersem megnevezni a város érdekét, ezért valóban nehéz eldönteni, hogy pontosan mi az.
Például a legutóbbi, milyen érdeke van a városnak, hogy a Városi Kulturális, Idegenforgalmi és Szociális bizottság elnökének egy mérnök embert javasolt, akivel erről még nem is egyeztetett, hanem csak egy sürgősségi indítványból derül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!