Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék vagy a Fidesz áll...

Az ellenzék vagy a Fidesz áll közelebb a Kádár-rendszerhez?

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 20:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező tanulni sosem késő. Ahogy írtam én 30 éve amióta dolgozok folyamatosan tanulok. Másként nem lehet lépést tartani. Még egy kőművesnek sem.

Ha van egy határozott elképzelésed akkor neki tudsz állni a megvalósításnak. De az emberek 50 százaléka langyos fing. Csak sopánkodik aztán kinyitja a következő sört a tv előtt.

2022. jan. 31. 18:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Az ellenzék lehet hamarabb bevezetné az Eurót, mint a Fidesz. Kérdés hogy ezzel mennyit nyerünk? Nekem tetszene, viszont az ellenzék összes többi "ígérete" engem taszít. Tuti átvennék az összes abnormális baromságot az Uniótól, amit azok elvárnak tőlünk. A migráció, LMBT témák, irreális környezetvédelmi kitűzések, stb.
2022. febr. 1. 13:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem mi kellünk az Uniónak hanem az Unió nekünk. Az hogy vannak Uniós törvények és ezek vagy jók, vagy nem, de egy közösség törvényei ellen nem illik folyamatosan erőlködni. Az euróról: Az előző kormány idején a Fidesz ezt nyilatkozta: Ha 200 forint fölé megy az euró árfolyam, a kormány mondjon le. Most hol is járunk?
2022. febr. 1. 17:32
 24/24 anonim ***** válasza:

Az Unióba nem úgy léptünk be, hogy ők nagylelkűen, önzetlenségből beengedtek minket. Ez egy kölcsönös megállapodás volt, amivel mi is és a már bent lévő tagok is jól jártak. Ez nem illem kérdése, hogy mennyit vitatkozuk az Unió vezetésével. Itt kő kemény érdekekről van szó. A magyar politikusoknak a magyar érdekeket kell képviselniük, ugyanis a magyar emberek választották meg őket. Nyilván az Unió különböző országainak nem egyeznek mindenben az érdekei, mások a nézőpontjaink. Kultúrálisan és gazdaságilag is nagyok a különbségek az országok között.

Az hogy 15 éve mit nyilatkoztak az árfolyammal kapcsolatban, abszolút nem összehasonlítható a mai állapotokkal. Teljesen más volt a gazdasági helyzet, valamennyi infláció mindig van, ennyi év alatt összeadódik, a kormánynak tudatosan ilyen a stratégiája, plusz a válságok is közbeszólnak, tőzsdei spekulációk, járványhelyzet. Mindemallett a Fidesz is szokott túlzásokba esni, nem tagadom. Sok hibájuk van nekik is.

2022. febr. 2. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!