Örülnétek, ha Oroszok Ukrajnát bekebeleznék, így közös határunk lenne Oroszországgal és Magyarországot Orbán kivinné az EU-ból és csatlakoznánk egy Új Szovejtúnióhoz és Putyin lenne a fővezér, Orbán a helytartó és blokkolva lenne a kiutazás Nyugatra?
Lenne a jó kemény t*kű rezsim, egy párt, aztán annyi.
Se migránsok, se LMBTQ, se ellenzék, se ellenzéki média, se utazgatás Nyugatra.
Csak Szputynik oltás, csak Orbán. Legalább 30évig, aztán meg akit kineveznek Moszkvából utódjának.
Lenne KMK, kötelező katonaság, kaja jegy (nem zabálni össze vissza nyugati kajákat, ezzel gazdagítva a ...), sulikban nem liberális angol meg ilyen nyelvek lennének tanítva, hanem Orosz.
Ha meg a barátaitok vagy családtagjaitok, gyereketek között nem tetszene valakinek a rendszer, akkor ha feljelentenétek kapnátok extra kaját vagy extra pár nap szabit, ha meg nem jelentenétek fel, akkor elvinnének titeket is, amikor kiderül.
Akkor végleg nem értem a kérdést. Vagy úgy gondolod, a magyar lakosság an bloc messiásként nézne az oroszokra?
"11/14 A kérdező kommentje:
Nekem semmi. Amszterdamban élek 4 éve. Magyarországon keresnék 270 körül. Itt ft-ban 1.3 millió felett és full nyugiba van mindenki."
Akkor meg mi közöd hozzá? Miért kívánod régi honfitársaidnak a poklot?
Én sokkal régebben élek nyugaton (írtam is), már senkim nincs Magyarországon, mégsem szeretém, ha visszamenne 50 évet, hiszen ott születtem, és még most is érdekel a sorsuk és a jólétük.
Irónia, persze.... szerintem a kelleténél több kommentre biggyesztik itt az ironikus jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!